Voordelen van RS

Uitgebreide service

RS Components besteedt de best mogelijke zorg aan zijn klanten en producten. Om u te helpen bij het zoeken van uw benodigde producten en het bestellen ervan, beschikt u bij RS over een team aan deskundigen. Zij zijn u graag van dienst bij al uw vragen, opmerkingen en eventuele problemen.

Snelle levering

Heeft u weinig tijd om producten te bestellen of te wachten op leveringen? Bij RS worden producten die voor 18:00 uur besteld zijn de volgende dag geleverd of kunt u zelf aangeven op welke datum u de producten wilt ontvangen.

Eenvoudig bestellen

Verspil niet langer tijd aan het zoeken van producten, controleren van voorraad en eindeloze administratie. RS ontneemt u deze taken, zodat u zich kunt richten op uw eigen werk. Klanten bij RS hebben eenvoudig toegang tot een ruime voorraad producten, die worden geleverd met een snelle en uitgebreide service.

Scherpe prijzen

Bent u altijd op zoek naar kwaliteit voor scherpe prijzen? Wij kunnen u ondersteunen om u zowel tijd als geld te besparen. U vindt op RS Online altijd de meest recente prijzen en exclusieve aanbiedingen, zodat u waar voor uw geld krijgt.

Breed assortiment

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen om uw klus te klaren. De keuze is groot, de beschikbaarheid hoog en de aflevermogelijkheden zijn divers. Laat de producten afleveren wanneer u dat wenst en stel zelf uw bestelling samen. RS Components levert maatwerk.