Wat wilde u worden toen u jong was?

Als kind zijn we opgegroeid met grote ideeën en een rijke fantasie, waarbij we dachten dat we alles konden doen wat we wilden. We werden geïnspireerd door de wereld om ons heen en gedreven door de overtuiging dat alles mogelijk was.

Onze klanten houden die magie levend. Dus 'for the inspired' is een ode aan de mensen in onze branche - hun prestaties, ambitie en inspiratie om dingen te laten ontstaan.

In de komende maanden zullen we geweldige verhalen en inspirerende momenten uit de hele wereld delen die 'for the inspired' tot leven brengen, te beginnen met ons verhaal over Ambionics. Blijf dus langskomen voor nieuwe ‘for the inspired’ verhalen.

Als u een inspirerend verhaal heeft, neem dan contact met ons op, wij horen het graag

Onderhoud waar je het niet verwacht

Technicus Colin Hartley werkt niet in een typische industriële omgeving, maar het onderhoud dat hij doet is cruciaal voor de veiligheid en het welzijn van zijn 'collega's'......

Bekijk zijn ongewone collega's?

Drusillas park | Ongewoon onderhoud

Een wereldrecord voor de Rube Goldberg-uitdaging

Ruth Amos, van Kids Invent Stuff (youtube), heeft de grootste taak tot nu toe uitgevoerd door de verbeelding van 60 kinderen tot leven te brengen.

Zien hoe ze het heeft gedaan?

Ruth Amos | Rube Goldberg-uitdaging

Mayku maakt ‘s werelds eerste fabriek voor op tafel

Vanuit zijn passie voor design heeft Ben de FormBox ontwikkeld – een tafelmodel vacuümvormer waarmee gewone mensen hun eigen dingen kunnen maken.

Wat zou u kunnen maken?

Mayku FormBox | De fabriek voor op tafel

Techniek die levens verandert

Maak kennis met Cerebra, een inspirerende liefdadigheidsinstelling die helpt bij het veranderen van de levens van kinderen die lijden aan een hersenaandoening.

Lees het verhaal

Cerebra | Het leven van kinderen verbeteren

Een nieuwe holografische butler

Vivoka's oprichter William Simonin heeft met een aantal vrienden het bedrijf in Metz opgezet. Hun doel is om de beste kunstmatige intelligentie-assistent ter wereld te creëren.

Lees het verhaal

Vivoka | De holografische butler

Het verhaal achter het merk

U hoeft maar plaats te nemen achter het stuur van een auto van een bekend merk of een mobiele telefoon uit uw zak te halen en u ervaart het werk van Cypress Semiconductor.

Lees het verhaal

Cypress Semiconductor

Programmeren kun je leren

Ontdek hoe de 'CodingSchule' het onderwijsprogramma klaar maakt voor het digitale tijdperk, en wat hen inspireert om de leerlingen de taal van de toekomst te leren.

Lees het verhaal

CodingSchule | Leren programmeren

Revolutie in de toekomst van transport

"Wij hebben de ambitie om de toekomst van transport te verwezenlijken." – Team HYPED heeft als doel om de grenzen van de Hyperloop-technologie te verleggen zoals nooit tevoren.

Lees het verhaal

Team HYPED | Portrait of an Inventor

Passie om anderen kennis bij te brengen

Een ingenieur of uitvinder worden is meer dan alleen een carrièrekeuze - voor invloedrijke hobbyist Norbert Heinz was het zijn jongensdroom.

Lees het verhaal

WinchBot | Norbert Heinz Portrait of an Inventor

Realisatie van een jeugddroom

Niet veel van ons kunnen zeggen dat we de ambities hebben bereikt die we als kinderen hadden, maar Dave Moulds kon hetgeen hem inspireerde terwijl hij opgroeide niet loslaten.

Lees het verhaal

Carbide | Dave Moulds - Portrait of an Inventor

Verder gaan dan bionica

"Mijn inspiratie was gewoon om mijn zoon te helpen." - Ontdek het opmerkelijke verhaal van Ben Ryan in de ontwikkeling van zijn unieke prothetische technologie.

Lees het verhaal

Ambionics | Ben Ryan - Portrait of an Inventor

Wellicht ook interessant:

Klant

Zwaartekracht trotseren

Een straalmotorpak dat de bemande vlucht inspireert - dat is pas innovatie!

Onderwijs

Vrouwen in techniek

Deze vrouwen bespreken hun succesvolle loopbaan in de techniek.