Log in / Registreer om gebruik te maken van uw voordelen
Onlangs gezocht

  Volg mijn bestelling

  Controleer de voortgang van uw levering en zie precies wanneer uw pakket aankomt, dankzij onze verbeterde pakketvolgservice. U vindt hier alles wat u moet weten over uw bestelling, zodat u tijd en moeite bespaart.

  Track & trace

  Volg uw bestelling op meerdere manieren

  Vanaf 11 uur 's ochtends kunt u de status van uw bestellingen online volgen.

  • Met ‘Track & trace’ Log in en ga naar ‘Bestellingen’ in ‘Mijn account’. Onderaan de pagina, onder ‘Track & trace’, kunt u de bestelling zoeken waarvan u de status wenst te kennen door uw RS-ordernummer in te vullen. Uw RS ordernummer ontvangt u per e-mail bij uw bestelbevestiging en verzendbevestiging.
  • In uw bestelgeschiedenis Log in, ga naar ‘Mijn account’ en klik op ‘Bestelgeschiedenis’ in het tabblad ‘Bestellen’. Klik vervolgens op de bestelling die u wilt volgen.

  Status van levering

  Er zijn 6 stappen in ons leveringsproces. U kunt de status van uw pakket zien via onze tracking service:

  1. Bestelling ontvangen: zodra u uw bestelling bij ons hebt geplaatst, pakken wij deze in zodat een van onze koeriers deze kan ophalen.
  2. Verzonden: wanneer uw pakket ons magazijn heeft verlaten, geeft de status aan dat de koerier het heeft ontvangen en dat het in zijn bredere verzendnetwerk is opgenomen.
  3. Ontvangen door vervoeder: als voor uw pakket meer dan één koerier nodig is, tonen we de overdracht in de leveringsstatus, zodat u precies weet wie het heeft.
  4. Onderweg: uw bestelling is onderweg naar u.
  5. Afgeleverd: wij bevestigen dat uw bestelling is afgeleverd.
  6. Bewijs van levering: u kunt de handtekening zien die bij de levering van het pakket is gezet.

  Als u problemen heeft met het volgen van uw bestelling, neem dan contact met ons op via customerservice@rsonline.be of neemt contact met ons op via de Live Chat.

  Heeft deze pagina geholpen?