Onlangs gezocht
  esg-banner

  ONZE ESG-DOELSTELLINGEN

  "For A Better World" is ons ESG-actieplan voor 2030 (Environmental, Social & Governance) ter ondersteuning van een duurzamere en meer inclusieve wereld. We brengen onze mensen, klanten, leveranciers en gemeenschappen samen om onze positieve impact te versnellen en ons doel te bereiken: streven naar een betere wereld. We hebben ons vier wereldwijde doelen vooropgesteld tegen 2030: duurzaamheid bevorderen, onderwijs en innovatie stimuleren, onze mensen empoweren en maatschappelijk verantwoord ondernemen - elk ondersteund door robuuste acties. Onze aanpak ondersteunt ook zes van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of SDG's van de VN en is afgestemd op externe kaders en normen.

  Lees hieronder meer over deze doelstellingen en hoe we ze elke dag tot leven brengen...

  ONS ACTIEPLAN 2030

  DUURZAAMHEID BEVORDEREN

  DUURZAAMHEID BEVORDEREN

  Lees meer over hoe we een schoner en groener distributiemodel ontwikkelen en duurzame producten en serviceoplossingen bieden aan onze klanten en leveranciers.

  Meer lezen

  ONDERWIJS & INNOVATIE STIMULEREN

  ONDERWIJS & INNOVATIE STIMULEREN

  We werken samen met onderwijsaanbieders om vaardigheden te helpen opbouwen en innovatieve oplossingen te stimuleren die levens verbeteren en de volgende generatie ingenieurs inspireren.

  Meer lezen

  Empowering our People

  ONZE MENSEN EMPOWEREN

  Onze meer dan 8.700 medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Ontdek hoe we werken aan een veilige, inclusieve en dynamische cultuur waarin onze mensen kunnen gedijen en groeien.

  Meer lezen

  Doing Business Responsibly

  MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

  Groeien als bedrijf is één ding, maar het is wel essentieel dat we dat verantwoord doen. Onze sterke aanpak op het vlak van governance, ethiek en naleving van de regelgeving garandeert dat het juiste doen de leidraad is in alles wat we doen.

  Meer lezen

  HIGHLIGHTS

  Better World Products

  Met ons Better World Products assortiment kunt u producten ontdekken en kopen die een groenere keuze zijn. We hebben het u gemakkelijk gemaakt - u vindt alles op 1 plek. We hebben samengewerkt met betrouwbare externe adviseurs om een kader te ontwikkelen dat producten selecteert met verbeteringen op het gebied van duurzaamheid en met relevante duurzaamheidscertificeringen of ecolabels.

  Meer lezen

  Voor een betere wereld

  Wij geloven dat we samen een aantal van 's werelds grootste uitdagingen kunnen aanpakken en positieve veranderingen kunnen teweegbrengen voor ons milieu, onze teams, onze gemeenschappen en onze toekomst. In deze video stellen we een aantal initiatieven voor waar we bij betrokken zijn en die we steunen, over de hele wereld...

  WAT WE HEBBEN BEREIKT IN FY23

  ESG