Onlangs gezocht
  Education

  ONDERWIJS EN INNOVATIE STIMULEREN

  Bij RS richten we ons op het klaarstomen van de volgende generatie ingenieurs. Wij werken samen met universiteiten over de hele wereld om vaardigheden op te bouwen en innovatieve oplossingen te bevorderen die levens verbeteren. Wij geloven dat mensen en innovatie de sleutel zijn tot een meer duurzame en inclusieve wereld. Ingenieurs, vernieuwers en technologieën vormen het kloppend hart van de industriële sector, lossen elke dag enkele van de meest urgente uitdagingen op en maken verbazingwekkende dingen mogelijk.

  ONZE DOELSTELLINGEN TEGEN 2030

  We werken samen met onderwijsaanbieders, om vaardigheden op te bouwen en innovatieve oplossingen te stimuleren die levens verbeteren.

  ONZE ONDERWIJSPROGRAMMA´S

  FORMULA STUDENT

  Formula Student

  Heb jij de drive om te slagen?

  Al meer dan 20 jaar strijden universiteiten van over de hele wereld in de Formula Student Challenge met een zelf ontworpen, gebouwde en bestuurde racewagen in formule 1-stijl. De competitie wordt elk jaar sterker en RS is er trots op een aantal teams te sponsoren die strijden om de beste van de besten te zijn...

  Meer info

  SOCIALE IMPACT

  TWMP

  The Washing Machine Project

  The Washing Machine Project is de wereldwijde liefdadigheidspartner van RS Group. Zij voorzien ontheemde gemeenschappen en mensen met lage inkomens van toegankelijke wasmachines die geen stroom vereisen en de last van het wassen met de hand helpen verminderen, waardoor vrouwen hun leven in eigen handen kunnen nemen. Wij steunen onze partner om het leven van 100.000 mensen over de hele wereld te verbeteren.

  Meer info

  ONZE INITIATIEVEN

  GrassRoots

  EDUCATIETEAM

  Het Educatieteam van RS is een toegewijd team dat inzet op het empoweren van jongeren op het gebied van techniek en technologie. Door ingenieursstudenten en jongeren over de hele wereld te ondersteunen, helpen ze de kloof te dichten tussen opleiding en ervaring, tussen universiteit en werkplek. Kortom, ze helpen jongeren 'klaarstomen' voor de arbeidsmarkt

  Meer info

  RS DesignSpark

  RS DesignSpark

  DesignSpark is een online community van meer dan 1,3 miljoen studenten, docenten, makers, hobbyisten, starters, professionele ingenieurs en technologieleveranciers van over de hele wereld. Hun ontwerptools verbeteren de productiviteit, versnellen het ontwerpproces en bevorderen de engineering responsibility.

  Ontdek meer

  RS PRO

  RS PRO

  RS PRO, het eigen merk van RS, biedt de grootste keuze in de industrie en dekt alle technologieën en werkomgevingen af. Wij kunnen producten combineren tot geïntegreerde oplossingen om het beroepsleven van onze klanten gemakkelijker te maken. Door het aankoopproces te vereenvoudigen, garanderen we een ongeëvenaarde waarde en efficiëntie.

  Ontdek het assortiment