Log in / Registreer om gebruik te maken van uw voordelen
Onlangs gezocht

  Over RS

  about-rs

  Over RS

  WIJ ZIJN RS

  Wij zijn een wereldwijd opererende omnichannel-aanbieder van producten en diensten voor ontwerpers, bouwers, onderhoudsmonteurs en beveiligers van industriële apparatuur en processen.

  Wij zijn uw wereldwijde partner, die alles op alles zet om uw problemen op te lossen zodat u vooruit kunt blijven gaan. Een zakenpartner die innovatie en inspiratie levert en die oplossingen vindt om uw industriële en technische uitdagingen van vandaag en morgen te overwinnen.

  Ons doel

  Ons doel is ‘Making Amazing Happen for a Better World’. Bij RS ondersteunen we de aanpakkers van vandaag en morgen, om hun volle potentieel te realiseren, hen te helpen hun problemen op te lossen en hun levens beter te maken. We zetten ons ervoor in om samen te werken met onze klanten en leveranciers om verantwoord zaken te doen en meer duurzame manieren van werken te vinden.

  Onze educatieve oplossingen bewegen mensen, om inspiratie te bieden voor een betere wereld. Van scholen tot universiteiten, onze STEM-gebaseerde lesplannen en projecten helpen de technici van de toekomst te inspireren.

  We geloven in het transformeren van ‘onmogelijk’ in ‘mogelijk’ en van ‘wat als’ in ‘waarom niet’.

  Voordelen van RS

  • Meer dan 700.000 producten op voorraad
  • 2500 toonaangevende merken
  • Levering de volgende dag
  • Geen minimale orderaantallen
  • Naast online ook persoonlijke service en technische ondersteuning