Onlangs gezocht
  sustain

  DUURZAAMHEID BEVORDEREN

  Als essentiële partner in de industriële sector wereldwijd hebben we een belangrijke rol te spelen in het bevorderen van duurzaamheid en het bestrijden van de klimaatverandering. Door een schoner en groener distributiemodel te ontwikkelen en duurzame producten en serviceoplossingen te bieden aan onze klanten, kunnen we werkelijk het verschil maken en een blijvende impact hebben.

  ONZE DOELSTELLINGEN TEGEN 2030

  Onze aanpak om duurzaamheid te bevorderen begint bij onszelf, door ons te richten op onze eigen activiteiten. Zo nemen we initiatieven om CO2-neutraal te zijn, met een wetenschappelijke doelstelling om de absolute uitstoot van onze eigen activiteiten te verminderen, onze verpakkingen duurzamer te maken en ons afval zodanig te verminderen, te hergebruiken en te recyclen dat we de doelstelling van nul stortafval kunnen bereiken.

  OUR 2030 ACTIONS

  Lees hieronder meer over een aantal initiatieven waar we aan werken om onze 2030-doelstellingen te bereiken...

  Direct Operations

  Wist je dit al? Om tegen 2030 netto nul te zijn in onze eigen activiteiten, zetten we in op energiebeheer en -efficiëntie, schakelen we over op hernieuwbare energie, investeren we in duurzame technologieën om onze distributiecentra koolstofvrij te maken en te automatiseren, en stappen we over op elektrische en hybride auto's.

  Waardeketen

  We breiden ons assortiment uit met innovatieve en duurzame producten en maken gebruik van bredere maatschappelijke en technologische evoluties op het vlak van koolstofarme energie met een hogere beschikbaarheid, verwarmings- en koeltechnologie, wereldwijde logistieke oplossingen en mogelijkheden voor het afvangen en opslaan van kooldioxide.

  BETTER WORLD PRODUCTS

  Later dit jaar lanceren we een reeks 'Better World'-producten. Dit assortiment omvat producten die er in ten minste één duurzaamheidsdomein op zijn vooruitgegaan en die worden ondersteund door duidelijke en geloofwaardige duurzaamheidscertificeringen of ecolabels van derden.

  Binnenkort beschikbaar…