Onlangs gezocht
  esg-banner

  MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

  Groeien als bedrijf is één ding, maar het is wel essentieel dat we dat verantwoord doen. Onze sterke aanpak op het vlak van governance, ethiek en naleving van de regelgeving garandeert dat het juiste doen de leidraad is in alles wat we doen, zowel binnen onze directe activiteiten als in de wereldwijde waardeketen, zodat we een betrouwbare en transparante partner blijven voor onze stakeholders.

  ONZE DOELSTELLINGEN TEGEN 2030

  Naast onze eigen directe activiteiten, zetten we ons ook in om de ecologische en ethische normen in onze toeleveringsketen te verhogen door middel van een verantwoord inkoopproces en een ESG-actieplan voor leveranciers. We hebben ook ESG-doelstellingen ingebouwd in ons bonusprogramma voor werknemers op alle niveaus en in alle regio's, en toetsen onze leveranciers aan hoge ethische en milieunormen.

  ONZE ACTIES TOT 2030

  Onze toeleveringsketen is waar we de grootste verandering kunnen teweegbrengen: van het aanbieden van duurzame product- en serviceoplossingen tot het optimaliseren van onze logistieke netwerken en het bijdragen tot een verantwoorde toeleveringsketen en inkooppraktijken.

  DE CIRCULARITEIT BEVORDEREN

  Om het hergebruik van verpakkingen in onze toeleveringsketen te bevorderen, vervangen we houten en kartonnen verpakkingspallets door herbruikbare eco-tassen om producten te transporteren tussen onze Europese vestigingen. Eco-tassen hebben een langere levensduur dan houten pallets die vaker hersteld moeten worden.

  ONZE TOELEVERINGSKETEN DIVERSIFIËREN

  Wij geloven dat het bevorderen van diversiteit en inclusie binnen ons bedrijf en in onze waardeketen leidt tot meer innovatie en een betere besluitvorming. Het is ook een manier om toptalenten in onze sector aan te werven en te behouden. We hebben ons specifieke diversiteitsdoelen vooropgesteld om te zorgen dat onze teams een afspiegeling zijn van de gemeenschappen die we van dienst zijn. Onze doelstelling tegen 2030 is dat 40% van de leidinggevenden een vrouw is en 25% etnisch divers.