Onlangs gezocht
  esg-banner

  EMPOWERING OUR PEOPLE

  Ons unieke team van meer dan 8.700 personen wereldwijd is het kloppend hart van ons bedrijf. Elke dag opnieuw stellen hun passie en expertise ons in staat om onze klanten tevreden te stellen en ons steentje bij te dragen tot een betere wereld. Het is onze verantwoordelijkheid om een veilige, inclusieve en dynamische cultuur te creëren waarin onze mensen kunnen gedijen en groeien. Op deze pagina vind je meer informatie over internationale en lokale initiatieven, liefdadigheidswerk en ook een link naar de pagina met openstaande vacatures binnen ons bedrijf.

  ONZE DOELSTELLING TEGEN 2030

  We streven naar het creëren van een performante bedrijfscultuur, die onze medewerkers verenigt en inspireert om de volgende fase van onze strategie te leiden. We willen hen helpen hun volledige potentieel te bereiken en te gedijen.

  ONZE MENSEN

  We weten dat het hebben van een betrokken en gemotiveerd team cruciaal is voor het waarborgen van een cultuur waarin sterke prestaties worden geleverd en successen worden geboekt.

  Vrijwilligersdagen

  Een van de initiatieven die we bij RS hebben, is dat elke medewerker elk jaar 2 betaalde vrije dagen kan opnemen om vrijwilligerswerk te doen en zo iets terug te doen voor de maatschappij. Sommigen kiezen ervoor om dit alleen te doen en zich in te zetten voor een doel dat hen na aan het hart ligt, terwijl anderen ervoor kiezen om samen in groep aan liefdadigheidsacties deel te nemen.

  Wat beweegt daar in Oost-Europa?

  Ons team in Warschau ging onlangs de straat op voor #WalkForWater, om aandacht te vragen voor vrouwen in Sub-Saharaans Afrika. Ze wandelden 6 km - dezelfde afstand die talloze vrouwen en kinderen dagelijks afleggen om water te gaan halen.

  Vacatures bij RS

  Wij geloven dat niets onmogelijk is. Ons doel is om onze klanten bij te staan bij het verwezenlijken van hun potentieel door middel van een wereldwijd toonaangevend assortiment producten en datadiensten. Dat is waar we jou bij nodig hebben! Wij zijn op zoek naar vrijdenkers en energieke doeners die een nieuwe uitdaging willen aangaan in een even inclusieve als inspirerende omgeving.

  Neem een kijkje