Schneider Smart Industry

Smart Factory Innovaties

Schneider Electric is een leider in de digitale transformatie van industriële automatiseringsmarkten. Onze IIoT-technologieën, inclusief de geïntegreerde software die via onze EcoStruxure® IIoT-systeemarchitectuur wordt geleverd, zijn klaar voor intelligente productie en bieden nieuwe zakelijke mogelijkheden voor machine- en installatiebouwers om de productiviteit en winstgevendheid te verhogen.

IIoT-besturing Modicon M262

IIoT-besturing Modicon M262

Ontworpen voor machines die werken met logica en beweging - de Modicon M262 toont zijn veelzijdigheid wanneer communicatie binnen de fabriek of naar de cloud vereist is.

Naar de producten >
TeSys island belastingbeheer

TeSys island belastingbeheer

Het TeSys Island digitale start- en belastingsbeheersysteem schakelt, beschermt en beheert elektrische belastingen tot 80 A en biedt ook digitale services.

Meer info >

Configureer uw TeSys island

Dankzij de digitale aanpak vanTeSys island wordt de keuze van de toepassingen en de systeemconfiguratie vereenvoudigd en de technische inspanning gereduceerd, wat resulteert in een snellere installatie van de machine.

EcoStruxure® Infographic

EcoStruxure® IIoT-systeemarchitectuur uitgelegd

Leer hoe Schneider EcoStruxure® de draadloze verbinding van instrumenten op de fabrieksvloer mogelijk maakt, zodat ingenieurs kritieke gegevens kunnen verzamelen en controleren.

De flessenvulmachine van Schneider Electric

Ontdek hoe innovaties in de EcoStruxure® IIoT-systeemarchitectuur, waaronder de M262 IIoT-controller, TeSys island-geïntegreerde motorcontroller en Harmony Hub, de machines van de toekomst van stroom voorzien.

Nieuw in ons assortiment

We hebben meer dan 3.000 nieuwe industriële producten van Schneider Electric aan ons assortiment toegevoegd. Ontdek de huidige hoogtepunten van EcoStruxure® -netwerkproducten.

Verbonden producten