RS Components presenteert uitgebreid portfolio RS Pro-ledverlichtingsproducten

De reeks biedt hoge prestaties en zeer aantrekkelijke prijzen voor talloze toepassingen van onderhoud tot implementatie in kantoren en magazijnen.

Brussel, België, 23 Januari 2019:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE:ECM), een wereldwijde meerkanaals distributeur, heeft een volledige reeks RS Pro-ledverlichtingsproducten geïntroduceerd voor gebruik in een reeks energiebesparende en onderhoudsvriendelijke verlichtingstoepassingen waaronder zaklampen en inspectielampen, plafondverlichting, plafondpanelen, lampenrijen en schijnwerpers.

De zaklampen en inspectielampen zijn gericht op onderhoudstechnici en variëren van hand- en hoofdzaklampen tot inspectielampen met magneet voor handsfree bediening. De RS Pro-plafondverlichting is gericht op implementatie in onderwijsinstellingen, winkels en magazijnen, en is verkrijgbaar in uitvoeringen van 100, 150 en 200 W. De functies omvatten een 90-graden openingshoek, 4000K-kleurtemperatuur en een CRI van meer dan 70. De ledplafondpanelen zijn 600 x 600 mm 36W-lampen, bieden een keuze aan 4000K- of 6000K-kleurtemperaturen en leveren een voordeel in kantoren, magazijnen en zorginstellingen. De panelen zijn IP40-geclassificeerd en een optionele noodstroomvoorziening is afzonderlijk verkrijgbaar.

Tot slot is de ledschijnwerper-reeks geschikt voor kantoor- en magazijntoepassingen en de kenmerken omvatten IP65- IK08-certificering.

De ledlampen zijn nu leverbaar in de regio's EMEA en Azië/Pacifisch gebied en worden geleverd met RS Pro-kwaliteitskeurmerk en drie jaar garantie.

Over RS Components

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, een wereldwijde multi-channel distributeur. Wij bieden meer dan 500.000 industriële en elektronische producten aan, afkomstig van meer dan 2.500 toonaangevende fabrikanten. Daarnaast bieden wij een breed scala aan services met toegevoegde waarde, aan meer dan een miljoen klanten. Wij zijn actief in 32 landen, handelen via meerdere kanalen en verzenden meer dan 50.000 pakketten per dag.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,7 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2018 afliep.


Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-online.com.

  

Perscontacten:     

Frank Behrens
RS Components GmbH

Hessenring 13 b

64546 Mörfelden-Walldorf 

Duitsland

 

Tel.: +49 6105 401 803

frank.behrens@rs-components.com