RS Components introduceert nieuwe reeks Fluke-warmtebeeldcamera's voor onderhoud aan apparatuur

De professionele en eenvoudig te gebruiken infraroodcamera's van Fluke bieden een geavanceerde reeks weergaveopties om te helpen bij het lokaliseren en diagnosticeren van hotspots

Brussel, België, 12 September 2018:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE:ECM), een wereldwijde distributeur, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de Fluke Professional-reeks infrarood warmtebeeldcamera's, voor scherpe en zeer gedetailleerde beelden die onderhoudsingenieurs en technici moeten helpen bij het lokaliseren van hotspots en het diagnosticeren van mogelijke problemen in elektrische systemen.

De reeks omvat vier modellen: de Ti300 PRO, Ti400 PRO, Ti450 PRO en het topmodel, de Ti480 PRO. Elke camera is in staat om temperaturen te meten tot 1200 °C en wordt geleverd met een groot aantal weergaveopties en een lcd-touchscreen met hoge resolutie. Daarnaast zijn ze voorzien van Fluke Connect®, een uitgebreid softwareplatform voor eenvoudige bewaking van apparatuur. Fluke Connect bespaart tijd en verbetert de betrouwbaarheid van onderhoudsgegevens door metingen draadloos te synchroniseren. Dit helpt technici bij het optimaliseren van beelden, het maken van analyses en het genereren van rapporten op maat, die allemaal geëxporteerd kunnen worden naar de cloud-opslagfaciliteit van Fluke Connect.

Met een meer intuïtieve visuele interface, samen met een verbeterd en door de gebruiker getest touchscreen, stellen de camera's gebruikers in staat gebieden die buiten de vooraf ingestelde 'normale' temperatuur-bereiken liggen te markeren met een alarm. De PRO-reeks biedt ook een hogere gevoeligheid om temperatuurverschillen te visualiseren.

Alle vier modellen in de PRO-reeks bieden standaard een uitstekende beeldkwaliteit en LaserSharp®- autofocusfunctie van de fabrikant. De Ti400 en Ti480 integreren daarnaast Fluke's MultiSharp focusmogelijkheid.

Elk cameramodel wordt geleverd met: een standaard infraroodlens, een AC-voeding en accupack-lader, twee slimme lithium-ion accupacks, HDMI- en USB-kabels; en een 4GB micro-SD-kaart. De reeks wordt aangevuld met groothoek-, macro- en 2x en 4x telelenzen om meer details vast te kunnen leggen als technici dicht bij of ver van het te onderzoeken object staan.

Over RS Components

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, een wereldwijde multi-channel distributeur. Wij bieden meer dan 500.000 industriële en elektronische producten aan, afkomstig van meer dan 2.500 toonaangevende fabrikanten. Daarnaast bieden wij een breed scala aan services met toegevoegde waarde, aan meer dan een miljoen klanten. Wij zijn actief in 32 landen, handelen via meerdere kanalen en verzenden meer dan 50.000 pakketten per dag.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,7 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2018 afliep.


Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-online.com.

  

Perscontacten:     

Frank Behrens
RS Components GmbH

Hessenring 13 b

64546 Mörfelden-Walldorf 

Duitsland

 

Tel.: +49 6105 401 803

frank.behrens@rs-components.com