RS Components biedt flexibele, voordelige rack-voedingen met modulaire RS Pro-PDU's met energiebeheeropties

Nieuwe reeks stroomdistributie-eenheden biedt de prijs-kwaliteitsverhouding van RS Pro in veelzijdige configuraties met hot-pluggable energiedoseeropties/opties voor bewaken op afstand

Brussel, België, 24 April 2018:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE:ECM), de wereldwijde distributeur voor technici, voegt eenvoudig te upgraden stroomdistributie-eenheden (PDU's) toe aan zijn hoogwaardige RS Pro-assortiment, voor de flexibiliteit om energiedosering of energiebewaking via het netwerk voordelig en met minimale verstoring achteraf te installeren.

 

De nieuwe reeks PDU's biedt veelzijdige configuraties en is een elegante oplossing voor diverse typen racks. Kies uit 24 Euro 2-polige stekker (Shuko of NF 2P+T), Britse 3-polige stekker of IEC-wandcontactdozen en met CEE 7/7 of Britse (BS) stekker, 16 A of 32 A BS4343-stekker of IEC-ingang.

 

Alle configuraties zijn verkrijgbaar als basis-PDU's, die kunnen worden geüpgraded naar meter-PDU's met een ampèremetermodule of volledig bewaakte PDU's met een SNMP-beheermodule met Ethernet-poorten voor het op afstand bewaken van energie.

 

De RS Pro PDU's zijn eenvoudig te upgraden en daardoor een slimme investering. Een basis-PDU zonder energiebewaking kan snel, eenvoudig en voordelig worden geïnstalleerd. Daarna kan deze te allen tijde eenvoudig en voordelig worden geüpgraded door simpelweg de gewenste energiebewakingsmodule toe te voegen, die afzonderlijk kan worden besteld. Doordat de modules hot-pluggable zijn, kunnen operators het energieverbruik bewaken zonder dat apparatuur offline hoeft worden gehaald. Ze kunnen ook besparen door in één module te investeren en deze te verdelen over diverse PDU's voor tijdelijke foutopsporing of gegevensverzameling.

Over RS Components

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, dé wereldwijde distributeur voor technici. Wij bieden meer dan 500.000 industriële en elektronische producten aan, afkomstig van 2.500 toonaangevende fabrikanten. Daarnaast bieden wij een breed scala aan services met toegevoegde waarde, aan meer dan een miljoen klanten. Wij zijn actief in 32 landen, handelen via meerdere kanalen en verzenden ongeveer 50.000 pakketten per dag.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,51 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2017 afliep.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-online.com.

  

Perscontacten:     

Frank Behrens
RS Components GmbH

Hessenring 13 b

64546 Mörfelden-Walldorf 

Duitsland

 

Tel.: +49 6105 401 803

frank.behrens@rs-components.com