RS Components versterkt assortiment PBM-werkkleding

Het uitgebreide PBM-assortiment wordt versterkt met nieuwe producten, voor meer keuze en meer mogelijkheden voor industriële gebruikers

Brussel, België, 16 Januari 2018:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE:ECM), de wereldwijde distributeur voor technici, heeft het PBM-kledingportfolio uitgebreid met meer dan 500 nieuwe artikelen uit het RS Pro-assortiment en meer dan 100 kledingstukken van het populaire werkkledingmerk Snickers.

Het nieuwe hoogwaardige assortiment RS Pro is ontwikkeld om maximale prestaties te leveren in combinatie met maximale kosteneffectiviteit. Het omvat broeken, T-shirts, polo's, sweatshirts, fleecekleding, hesjes, jassen, schoenen, laarzen, handschoenen en helmen. Het volledige assortiment is hier te zien.

Snickers-werkkleding wordt door RS op de markt gebracht en omvat drie soorten broeken (AllroundWork, ambachtslieden en flexwerktafel), drie stijlen van handschoenen (Power Core Power Open en Precision Sense Essentiele), kniestukken, polo shirts en truien – allen zijn verkrijgbaar in standaard maten en in verschillende kleuren. Het volledige assortiment is hier beschikbaar.

Deze nieuwe kledingstukken en accessoires vormen een aanvulling op het indrukwekkende assortiment PBM-oplossingen van RS, dat producten van Dickies, Scruffs en DeWalt bevat – waarvan sommige in 2017 zijn geïntroduceerd of uitgebreid.

Deze nieuwe producten vormen een uitbreiding en aanvulling op het bestaande portfolio Persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid van RS.

Over RS

Over RS Components

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE: ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici.

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, dé wereldwijde distributeur voor technici. RS is actief in 32 landen en distribueert 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 50.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 fabrikanten omvat onder meer elektronica, producten voor procesautomatisering, test- en meetapparatuur en elektrotechnische en mechanische componenten.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,51 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2017 afliep.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-online.com.


Over RS Benelux

RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com.. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.