RS Components ondersteunt migratie naar de volgende generatie industriële regelproducten van Siemens

RS legt een voorraad aan van bestaande en geüpgradede producten uit het assortiment van het modulaire SIRIUS-systeem

Brussel, België, 24 Oktober 2017:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE:ECM), de wereldwijde distributeur voor technici, biedt de nieuwste generatie van de industriële regelproducten uit de SIRIUS-reeks van Siemens. Het modulaire systeem biedt een uitbreid assortiment voor bedieningspanelen, met vele combinaties voor elke mogelijke toepassing. De maten S00, S0, S2 en S3 tot 55 kW zijn verder ontwikkeld en het systeem biedt nu nog meer voordelen om aan de nieuwste toepassingen te voldoen.

 

Door het aanbieden van hogere vermogens en meer functionaliteit, in apparaten die net zo groot en ruimtebesparend zijn als die uit de eerdere reeks, biedt het nieuwste modulaire SIRIUS-systeem een compleet assortiment producten voor bedieningspanelen, van eenvoudige verbruikersaftakkingen tot eenheden die motoren tot 250 kW en 400 V schakelen, beveiligen, starten en bewaken.

 

Het SIRIUS-systeem garandeert eenvoudige bedrading, zodat installateurs zowel geld als tijd besparen. De eenheden in het SIRIUS-systeem passen eenvoudig en gemakkelijk aan elkaar. Zo worden problemen, die ontstaan wanneer verschillende producten worden gebruikt, voorkomen. De nieuwe reeks heeft extra mogelijkheden en is daarmee klaar voor motoren van de nieuwe IE3/IE4-generatie.

 

RS helpt niet alleen gebruikers om de complexiteit rondom productmigratie te begrijpen, maar zorgt voor een voorraad SIRIUS-producten van zowel de oude als de nieuwe generatie, zodat het migratieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bepaalde producten worden in de komende paar maanden namelijk uitgefaseerd.

Over RS

Over RS Components

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE: ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici.

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, dé wereldwijde distributeur voor technici. RS is actief in 32 landen en distribueert 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 50.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 fabrikanten omvat onder meer elektronica, producten voor procesautomatisering, test- en meetapparatuur en elektrotechnische en mechanische componenten.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,51 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2017 afliep.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-online.com.


Over RS Benelux

RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com.. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.