De nieuwste warmtebeeldcamera van Fluke bij RS Components helpt onderhoudstechnici bij probleemopsporingen

Robuuste camera van Fluke levert nauwkeurige informatie aan monteurs en technici in industriële sectoren

Brussel, België, 20 Juli 2017:

RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE: ECM), de wereldwijde distributeur voor technici, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de nieuwste warmtebeeldcamera van de Fluke Ti-reeks. Fluke is een wereldwijde marktleider op het gebied van de productie, distributie en service van test- en meetapparatuur en software. De nieuwe Fluke Ti480 is een robuuste warmtebeeldcamera van 640 x 480 pixels, die nauwkeurige en betrouwbare informatie levert aan technici. Door deze informatie kunnen er eenvoudig potentiële problemen worden vastgesteld en gediagnosticeerd voordat deze leiden tot kostbare defecten.

 

De warmtebeeldcamera Ti480 biedt een aantal hoogwaardige functies die zijn gebaseerd op de innovatieve technologieën van Fluke. Bedoeld voor onderhoudsmonteurs en -technici, en andere technici in zeer uiteenlopende industrieën, zoals chemische verwerking, fabricage, mineraal- en metallurgische verwerking, en de olie- en gassector. De voornaamste toepassingsmogelijkheden zijn onder meer: onderhoud aan motion control en elektrisch onderhoud.

 

De voornaamste kenmerken van de Ti480-camera omvatten: LaserSharp, waarbij met een ingebouwde laserafstandsmeter uiterst nauwkeurig de afstand tot het doel wordt gemeten. En daarnaast MultiSharp, waarbij automatisch wordt scherpgesteld binnen het gehele gezichtsveld, waardoor het risico van onjuiste diagnoses drastisch wordt beperkt.De Ti480 kan ook worden gebruikt als onderdeel van het Fluke Connect-systeem en is nu verkrijgbaar bij RS.

Over RS

Over RS Components

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici.

RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, dé wereldwijde distributeur voor technici. RS is actief in 32 landen en distribueert 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 44.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 fabrikanten omvat onder meer elektronica, producten voor procesautomatisering, test- en meetapparatuur en elektrotechnische en mechanische componenten.

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,29 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2016 afliep.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website //www.rs-online.com


Over RS Benelux

RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com.. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.