Nieuwe focus op private labels leidt tot wereldwijde lancering van RS Pro

Betrouwbare kwaliteit en prestaties voor een eerlijke prijs geven klanten een alternatief met een duidelijke meerwaarde

 

Brussel, België, 2 Februari 2016:

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, legt meer nadruk op zijn private-labeltak met de lancering van het nieuwe merk RS Pro. Daarmee heeft het bedrijf nu één uniforme propositie voor zijn private-labelaanbod. Het RS Pro-assortiment, met meer dan 40.000 industriële producten en elektronische onderdelen, zal wekelijks worden uitgebreid met vele gecertificeerde kwaliteitsproducten.

Het RS Pro-assortiment biedt klanten een ruime keuze aan producten waarbij de combinatie van kwaliteit, prestaties en prijs zorgt voor een unieke meerwaarde. Om te zorgen dat klanten volledig kunnen vertrouwen op RS Pro worden alle producten ontworpen om aan veeleisende industriële standaarden te voldoen. Na de productie wordt alles uitvoerig getest door vooraanstaande technici en voorzien van het RS-kwaliteitskeurmerk.

RS Pro zal zichtbaarder en toegankelijker worden voor klanten, en zal eenvoudig online te bestellen zijn. Het assortiment zal worden uitgebreid door continu te bekijken waar er nieuwe producten aan de reeks kunnen worden toegevoegd.

Kurt Colehower, President RS Private Label: "We willen een wereldwijd merk opbouwen dat staat voor kwaliteit, prestaties en betaalbaarheid. RS Pro is een platform waarmee we klanten een optie kunnen bieden met een duidelijke meerwaarde, en het stelt ons in staat om nauw samen te werken met onze belangrijkste leveranciers om specifieke productcategorieën in te vullen. RS Pro is een afspiegeling van onze geschiedenis, waarin we onze klanten al meer dan 75 jaar beproefde producten aanbieden voor een concurrerende prijs."

Kijk voor meer informatie over de RS Pro-reeks RS Online.

Over RS

Over RS Components
RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, 's werelds grootste servicedistributeur van elektronica- en onderhoudsproducten. RS is actief in 32 landen en distribueert meer dan 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 44.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 leveranciers omvat alles van elektronica, automatisering en procescontrole tot test- en meetapparatuur en elektrische en mechanische componenten. 

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,27 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2014 afliep. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-components.com. 

Over RS Benelux
RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.