Persberichten


RS Components sleept drietal prijzen in de wacht voor verkoop en ondersteuning Tektronix

Prijzen bekronen uitstekende klantenservice op twee continenten en het streven naar groeiende omzet

Brussel, 26 Maart 2015:

RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, heeft drie prestatie-awards gekregen van distributiepartner Tektronix, de internationale marktleider in test- en meetapparatuur.

RS is uitgenodigd om prijzen in ontvangst te nemen bij de jaarlijkse salesmeeting van Tektronix op het hoofdkantoor in Portland, Oregon (VS). Bij de eerste award werd RS bekroond met een van de 'Best Performers in Europe'-awards, het gevolg van de dubbelcijferige omzetgroei in 2014.

Vervolgens werd RS ook bekroond voor 'Service Excellence in Europe', vooral vanwege de goede kalibratie services, die door klanten wordt gewaardeerd vanwege de eenvoudige toegang en de snelle respons.

Vervolgens verschoof de aandacht naar andere grote internationale markten, waarbij RS de derde award in ontvangst mocht nemen als 'Best Performing Channel Partner in South-East Asia'.

"RS is een van onze belangrijkste internationale distributeurs, en via deze prijzen willen we extra aandacht besteden aan het hoge serviceniveau, waardoor onze klanten een enorme meerwaarde ervaren", aldus Dave Farrell, Regional vice president, EMEA bij Tektronix "De betrokkenheid en de toewijding van deze partners zijn belangrijke factoren voor de groei die we samen realiseren."

"We zijn erg trots op de resultaten die we samen met Tektronix hebben geboekt, en deze awards laten zien dat we ons werk goed doen", aldus Valerie Ramon, Global Head, Electrical, test and measurement equipment bij RS Components. "Ze zijn ook een goede indicatie van het uitstekende werk dat beide partijen binnen deze samenwerking doen en ze verstevigen onze positie, zodat we in 2015 nog meer succes kunnen boeken."

 

Onderschrift foto (van links naar rechts):

RS336 - Tektronix: Fabien Fournier, International Test and Measurement Category Manager bij RS Components; Nigel Bentley, Quality Distribution Channel Manager EMEA bij Tektronix

RS336 – Tektronix 2: Fabien Fournier, International Test and Measurement Category Manager bij RS Components; Nigel Bentley, Quality Distribution Channel Manager EMEA bij Tektronix; Valerie Ramon, Global Head, Electrical, Test and Measurement equipment bij RS Components

Over RS

Over RS Components
RS Components en Allied Electronics zijn de handelsnamen van Electrocomponents plc, 's werelds grootste servicedistributeur van elektronica- en onderhoudsproducten. RS is actief in 32 landen en distribueert meer dan 500.000 producten naar één miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf verstuurt dagelijks ongeveer 44.000 bestellingen. Het productaanbod van meer dan 2.500 leveranciers omvat alles van elektronica, automatisering en procescontrole tot test- en meetapparatuur en elektrische en mechanische componenten. 

Electrocomponents is genoteerd aan de London Stock Exchange en behaalde een omzet van meer dan 1,27 miljard pond tijdens het vorige fiscale jaar dat op 31 maart 2014 afliep. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.rs-components.com. 

Over RS Benelux
RS Components is met 500.000 technische producten dé distributeur in de Benelux. RS levert onder meer kabels, connectoren, gereedschap, pneumatische producten, elektrische, elektronische & mechanische componenten, IT & veiligheid en test- & meetapparatuur. Het gehele assortiment is te vinden op nl.rs-online.com of benl.rs-online.com. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd. Het moederbedrijf is in 1937 opgericht in Londen en heeft zich in de loop der jaren overal ter wereld gevestigd. Het kantoor in de Benelux is opgericht in 1998.