Siemens SITOP PSU6200

with Allround Protection

Siemens Sitop

Altijd opgeladen? SITOP - het hart van uw automatisering®.

Een efficiënte stroomvoorziening is een basisvereiste voor de exploitatie van elke installatie, ongeacht de industrie of de behoefte. Kritische productieprocessen kunnen alleen in stand worden gehouden als er een goeie en constante stroomvoorziening beschikbaar is voor het automatiseringssysteem.

Met de SITOP PSU6200 begint een nieuw hoofdstuk voor de meest uiteenlopende toepassingen op het gebied van standaard voedingen. De universele productlijn biedt u eenfasige en driefasige voedingen en bijpassende uitbreidingsmodules voor een allround beveiliging.

©Siemens AG

Controle in een oogopslag.

Dankzij de diagnostische monitor en de interface heeft u alles in één oogopslag. Belangrijke statusmeldingen, zoals belasting en levensduur voor "DC o.k." worden via LED's weergegeven. Door de integratie in de automatisering profiteert u van gedetailleerde statusmeldingen bij de SITOP PSU6200-voedingen vanaf 10 A. Via een digitale ingang van de PLC en een vrij functieblok voor de evaluatie van de seriële code kunt u de status en alle relevante bedrijfsgegevens weergeven.

Makkelijke bekabeling.

Duidelijke markering, push-in terminals & ruimtebesparing - dit alles maakt de installatie gemakkelijk en snel. De duidelijke terminal markering voorkomt fouten en garandeert een betrouwbare bekabeling met minimale tussenpozen. Bovendien bespaart u op ruimte door het slimme ontwerp.

©Siemens AG
©Siemens AG

Non-stop stroom.

Vertrouwt u ook op een hoge overbelastingscapaciteit, een robuuste breedbandige ingang en een metalen behuizing voor het vermogen van de systemen? Dan is de SITOP PSU6200 de juiste keuze voor u. Met zijn extra vermogen kan deze voeding 50% meer nominale stroom leveren in het geval van een overbelasting gedurende maximaal 5 seconden. Zelfs zeer hoge overbelastingen zijn geen probleem voor de SITOP PSU6200.


De SITOP PSU6200 - Highlights

SITOP Selectiviteitsmodules SEL1200 en SEL1400

SITOP Selectiviteitsmodules SEL1200 en SEL1400

Angst voor kortsluiting of overbelasting? Netstoringen, extreme schommelingen in de netspanning of een defecte verbruiker kunnen de werking van het systeem verlammen en aanzienlijke kosten veroorzaken. De SITOP-uitbreidingsmodules beschermen uw productie tegen verschillende gevarenbronnen en verhogen de beschikbaarheid van het systeem tot een complete allround beveiliging.
De SITOP SEL1200 en SEL1400 selectiviteitsmodules zijn een ideale aanvulling op alle 24 V-voedingen om de belastingsstroom te verdelen en te bewaken over meerdere aftakkingen

SITOP SEL1200 en SEL1400 - Schakelen of beperken

Selectiviteit en snelle storingslocatie in 24-V DC belastingscircuits De nieuwe SITOP selectiviteitsmodules SEL1200 en SEL1400 zijn de optimale uitbreiding voor alle 24-V DC voedingen. Ze verdelen en bewaken de belastingsstroom over meerdere stroomcircuits. Maar wat is het verschil tussen de twee selectiviteitsmodules?

SITOP PSU6200 - de allround voeding

Als het om elektriciteit gaat, kun je bij het oude blijven. Of je kan voor de nieuwe standaard kiezen. Start nu een nieuw hoofdstuk in de wereld van de standaard voedingen met de SITOP PSU6200 all-around voeding. Of u nu een bouwer of exploitant van bedieningspanelen, machines of installaties bent, alle gebruikers profiteren van de ingenieuze functies en kenmerken van de nieuwe SITOP PSU6200 productlijn - gedurende de gehele levenscyclus, van planning en engineering tot installatie en bediening.

SITOP PSU6200 - de allround voeding