Fluke-warmtebeeldcamera's

Warmtebeeldcamera's van Fluke helpen u problemen op
te sporen voordat ze noodsituaties worden.

Fluke-warmtebeeldcamera's

Assortiment warmtebeeldcamera's van Fluke bij RS

Fluke-warmtebeeldcamera's zijn ontworpen volgens de Fluke-standaard van robuustheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Ontworpen voor dagelijks gebruik, in de zwaarste industriële omgevingen voor grondige en nauwkeurige inspecties. Kies uit de compacte warmtebeeldcamera's, onze populaire en gebruiksvriendelijke handzame warmtebeeldcamera's met aanraakscherm tot high-definition warmtebeeldcamera's voor onderzoek en ontwikkeling.

Zakcamera's

Warmtebeeldcamera in zakformaat

Robuuste, gebruiksvriendelijke warmtebeeldcamera voor elektrische en industriële inspectie: Een warmtebeeldcamera van dit formaat is ideaal voor eerstelijns probleemoplossing. Gebruik het voor het snel scannen van elektrische apparatuur, pompen, motoren, gebouwsystemen, HVAC- en procesbesturingsapparatuur voor hotspots en cold spots die vroegtijdige tekenen van problemen kunnen aangeven. Kortom, een professionele 3,5" LCD-touchscreen en IR Fusion® warmtebeeldcamera in zakformaat.

Troubleshooting/Inspectie

Troubleshooting / Inspectie

TiS20+ en TiS60+ Warmtebeeld Cameras De Fluke TiS20+ handheld warmtebeeldcamera brengt de kracht van warmtebeeldvorming binnen handbereik. Of u nu op het dak verwarming, ventilatie en airconditioning inspecteert, diep in de fabriek een motor scant of een elektrisch paneel vergrendelt, u vertrouwt op uw gereedschap en de functies om uw werk snel te kunnen doen.
Geef u of uw team een boost metFLUKE TiS20+ en TiS60+.

Preventief onderhoud

Fluke Ti300+, Ti401 & Ti480 Pro Warmtebeeldamera's Heldere, nauwkeurige focus op objecten dichtbij en veraf met MultiSharp™ focus, of focus met lasersnelheid en -nauwkeurigheid op uw aangewezen doel met LaserSharp® Auto Focus. Navigeer eenvoudig door het menu en bekijk beelden op een 3,5 inch touchscreen met een resolutie tot 480 x 640. Haal meer uit uw camera met een optionele 2x of 4x telelens of groothoeklens.

Thermische Multimeter FLUKE 279 FC

Thermische Multimeter FLUKE 279 FC

De 279 FC thermische multimeter is een volwaardige digitale multimeter met geïntegreerde thermische beeldvorming, ontworpen om uw productiviteit en de betrouwbaarheid te verhogen. De thermische multimeter helpt u bij het vinden, repareren, valideren en rapporteren van talrijke elektrische problemen.

Preventief Onderhoud

Diagnostische Videoscopen

Fluke DS701 en DS 703

Industriële inspecties vereisen een krachtige diagnostische videoscoop die is ontworpen om bestand te zijn tegen de meest vervuilende en ruwe omgevingen. • Hoge definitie sonde met dual-view camera
• Verwerkingssnelheden die een vloeiend, duidelijk en consistent beeld opleveren
• 7" LCD-scherm voor het gemakkelijk bekijken
• Macro-naar-micro-zoomfunctie
• Instelbare verlichting
• Up is Up®-technologie voor een geschikte oriëntatie, ongeacht de plaats van de taster (8,5 mm, alleen 1,2 meter taster).

Bespaar tijd met het Fluke Connect®-systeem

U kunt de beelden rechtstreeks van uw Fluke Thermal-camera draadloos synchroniseren met het Fluke Connect® -systeem en deze koppelen aan een inventarislijst of werkopdracht.

Lees over Fluke Thermische Beeldvorming op DesignSpark (ENG)


DesignSpark is de thuisbasis van onze engineering community. Het is een online platform waar gepassioneerde ingenieurs ideeën kunnen delen en middelen of tools kunnen vinden om te helpen bij hun projecten.