Onlangs gezocht
  Transportation - Containership - Airplane - Ship

  Moving in the Right Direction

  Uw partner in transport producten en oplossingen

  Transport - moving in the right direction

  Wereldwijd is de transportsector naar schatting meer dan €8,5 biljoen waard en deze waarde groeit snel. Experts voorspellen dat dit in 2032 meer dan €13,6 biljoen zal zijn, met een CAGR van 8,11% in die periode. Met zo'n groei op tafel is het duidelijk dat de transportsector absoluut de goede kant op gaat.

  Met 24/7 operaties, strakke onderhoudsschema's om aan te werken en veel versnippering en complexiteit in de verschillende sectoren binnen de transportsector, weten we dat u moet samenwerken met iemand die u kunt vertrouwen. Bij RS begrijpen we de uitdagingen waar uw branche mee te maken heeft en met een breed scala aan producten, diensten en oplossingen om u te helpen kansen te vinden om te innoveren, uw processen te stroomlijnen en zowel tijd als geld te besparen - zijn wij er om u te helpen uw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten draaien.

  Auto manufacturing

  Automotive

  Met automatisering, big data, AI en elektrische oplossingen staan fabrikanten voor veel uitdagingen en verschuivingen. Of je je nu richt op het verminderen van productiestilstand, het herwerken van bestaande ontwerpen of het implementeren van nieuwe technologie - wij zorgen ervoor!

  Lees meer

  Maritime

  Maritieme

  Ontdek een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten en diensten die ontworpen zijn om uw activiteiten soepel te laten verlopen. Van navigatiehulpmiddelen tot veiligheidsuitrusting, wij hebben alles wat u nodig heeft om vol vertrouwen de volle zee te bevaren.

  Lees meer

  red trains

  Spoorwegindustrie

  De spoorwegindustrie opereert in ruwe en veeleisende omgevingen. De producten moeten niet alleen zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn, veiligheid is ook een top prioriteit.

  Lees meer

  Vliegtuig aan de grond

  Luchtvaartindustrie

  Van het ontwerp en de fabricage tot de ondersteuning en het onderhoud van vliegtuigen, gronddiensten en infrastructuur, wij kunnen u helpen de oplossingen van onze toonaangevende merken te bieden om de productiviteit te verbeteren en tegelijkertijd de kosten laag en de faciliteiten efficiënt te houden.

  Lees meer

  Moving in the Right Direction

  In onze nieuwste video belichten we de verschillende sectoren waarin we ondersteuning kunnen bieden binnen de transportsector en laten we zien hoe een samenwerking u kan helpen toegang te krijgen tot de nieuwste producten, diensten en oplossingen om uw bedrijf soepel te laten draaien.

  Uw MRO-keten klaarmaken voor de toekomst

  Inkoopprofessionals staan meer dan ooit onder druk. Toeleveringsketens zijn verstoord en leveranciers zijn failliet gegaan. Dus hoe kun je je MRO-toeleveringsketen weerbaar maken tegen toekomstige schokken?

  Lees meer

  Merken binnen de transportsector

  DIENSTEN & OPLOSSINGEN

  Technisch advies

  Technisch advies

  Onze klantenservice en technische team staan klaar om u te ondersteunen en uw vragen online, telefonisch of via chat te beantwoorden. Wij bieden alle informatie en ondersteuning die u nodig heeft.

  Contacteer ons