Onlangs gezocht
  automotive

  Moving In The Right Direction

  Automotive - Veranderingen in de industrie stimuleren

  De auto-industrie blijft transformeren. Met automatisering, big data, AI en elektrische oplossingen staan fabrikanten voor veel uitdagingen en verschuivingen. Wij zijn er om u te helpen het tempo van de ontwikkelingen bij te houden en de toekomst van de industrie tegemoet te treden. Of u zich nu richt op het verminderen van productiestilstand, het herwerken van bestaande ontwerpen of het implementeren van nieuwe technologie - wij zorgen ervoor!

  Het laatste nieuws van de auto-industrie

  Formula Student

  Formule Studententeam

  Al meer dan 20 jaar strijden universiteiten over de hele wereld om te zien wie er een racewagen in Formule 1-stijl kan ontwerpen, bouwen en vooral racen in de Formula Student Challenge. De competitie groeit elk jaar en RS is er trots op meerdere teams te sponsoren die strijden om de beste van de besten te worden.

  Lees verder

  Relevante producten voor de auto-industrie

  Motion Sensors

  Sensoren

  De combinaties van bewegingsgevoelige controllers en sensoren worden gebruikt om veranderingen in de werking te detecteren die zouden kunnen leiden tot kostbare storingen en defecten.

  Bekijk producten

  Ear Defenders

  Koptelefoons

  Ontworpen voor gebruik in zware en lawaaierige omgevingen. Wordt geleverd met ruisonderdrukkende microfoon en handsfree radiocommunicatie.

  Bekijk producten

  Veiligdheidsbril

  Veiligheidsbrillen

  Dankzij de 3M drukverspreidingstechnologie passen de veren zich op natuurlijke wijze aan de individuele hoofdomtrek aan, met een stevige pasvorm om je bril op zijn plaats te houden.

  Bekijk producten

  Temperatuurregelaar

  Temperatuurregelaars

  Bevat dubbele instelpunten met optionele selectie op afstand, uitgebreide door de gebruiker selecteerbare bedieningsmodi en verbeterde configuratiesoftware voor Windows PC.

  Bekijk producten

  Veiligheidsrelais

  Veiligheidsrelais

  De veiligheidsrelais hebben LED-indicatorstatussen om de kanaalstatus te schakelen tussen 1 of 2 signalen en om de voedingsspanning in het relais te controleren.

  Bekijk producten

  Tesys D Contactors

  Tesys D Contactors

  Met ingebouwde hulpcontacten voor extra schakelmogelijkheden kunnen de schakelaars op het paneel worden gemonteerd met schroeven of op een DIN-rail.

  Bekijk producten

  Zekeringen in verschillende kleuren

  Zekeringen

  Deze zekeringen zijn het equivalent van ATO- tot ATC-zekeringen en hebben een nominale spanning van 32 Vdc, die voornamelijk worden gebruikt voor laagspanningstoepassingen.

  Bekijk producten

  Kogellagers

  Kogellagers

  De lagers verminderen de rotatiewrijving terwijl ze radiale en axiale belastingen ondersteunen, en worden gebruikt voor meervoudige krachtoverbrengingstoepassingen.

  Bekijk producten

  Autolamp

  Autolampen

  Deze lampjes zijn van OEM-kwaliteit en kunnen worden gebruikt als verlichting voor nummerplaten, zijverlichting, interieurverlichting en leeslampjes.

  Bekijk producten

  Onze partners die Automotive ondersteunen

  Ontdek de overige industrieën binnen de transportsector

  Haven met schip aan de kant

  Maritieme

  Ontdek een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten en diensten die ontworpen zijn om uw activiteiten soepel te laten verlopen. Van navigatiehulpmiddelen tot veiligheidsuitrusting, wij hebben alles wat u nodig heeft om vol vertrouwen de volle zee te bevaren.

  Ontdek hier

  Rode trein

  Spoorwegindustrie

  De spoorwegindustrie opereert in ruwe en veeleisende omgevingen. De producten moeten niet alleen zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn, veiligheid is ook een top prioriteit.

  Ontdek hier

  Vliegtuig

  Luchtvaartindustrie

  Van het ontwerp en de fabricage tot de ondersteuning en het onderhoud van vliegtuigen, gronddiensten en infrastructuur, wij kunnen u helpen de oplossingen van onze toonaangevende merken te bieden om de productiviteit te verbeteren en tegelijkertijd de kosten laag en de faciliteiten efficiënt te houden.

  Ontdek hier

  Diensten & oplossingen

  Technisch advies

  Technisch advies

  Onze klantenservice en technische team staan klaar om u te ondersteunen en uw vragen online, telefonisch of via chat te beantwoorden. Wij bieden alle informatie en ondersteuning die u nodig heeft.

  Contacteer ons