Onlangs gezocht
  rail

  Moving in the Right Direction

  Fabrikanten ondersteunen met transportoplossingen die worden gebruikt tijdens het ontwerpen, bouwen en onderhouden.

  Op het juiste spoor

  De spoorwegindustrie opereert in ruwe en veeleisende omgevingen, dus niet alleen moeten de producten zeer betrouwbaar zijn en aan een hoge kwaliteitsnorm voldoen, maar ook veiligheid is een prioriteit voor zowel de producten, omdat ze vaak in kleine ruimtes worden geïnstalleerd (wat betekent dat ze aan specifieke voorschriften moeten voldoen), maar ook persoonlijke veiligheid vanwege de gevaarlijke aard van de industrie. Enkele overwegingen bij de productselectie zijn:

  • Laag Brandgevaar (LFH): specifieke producten/gebieden binnen de spoorwegindustrie vereisen strenge veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van vuur of het ontstaan van giftige dampen te voorkomen. Bij RS hebben we een assortiment LFH-producten, waaronder beschermslangen, connectoren en kabels. Om LFH-producten te zijn, moeten ze alle volgende eigenschappen bezitten: zeer brandvertragend, weinig rookontwikkeling, weinig giftige dampen en halogeenvrij zijn. Wees voorzichtig bij het kiezen van deze producten, want sommige producten die beweren rook- en rookarm (LSF) te zijn, zijn mogelijk niet giftig.
  • Harde Omgevingen: producten moeten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en onder alle omstandigheden uiterst betrouwbaar zijn. Daarom kan RS duizenden producten uit ons assortiment aanbieden met IP-classificaties tot IP69k.
  • Gezondheid en veiligheid: Van werkkleding met hoge zichtbaarheid tot ademhalingstoestellen en valbeveiliging, wij kunnen complete oplossingen bieden uit ons brede assortiment toonaangevende merken.

  Het laatste nieuws omtrent de spoorwegindustrie

  6 Spoorwegtechnologie Innovaties

  6 Spoorwegtechnologie Innovaties

  Ondanks haar populariteit is de spoorwegindustrie nog steeds niet perfect en kan ze op verschillende manieren worden verbeterd. Een van de belangrijkste prioriteiten voor ingenieurs en ontwerpers in de spoorwegindustrie is snelheid, die altijd kan worden verbeterd als er betere technologie wordt ontwikkeld.

  Meer lezen

  Relevante producten en assortimenten voor de spoorwegindustrie

  Schakelaars

  Schakelaars

  Magneetschakelaars zijn ontworpen om te worden aangesloten op apparaten met een hoge stroombelasting en hebben veerbelaste contacten die de stroomtoevoer naar een belasting maken of onderbreken.

  Bekijk aanbod

  Overall

  Overall

  Overalls, tuinbroeken, slabbetjes en ketelpakken zijn soorten persoonlijke beschermende werkkleding (PBM's).

  Bekijk aanbod

  Schroeven en bouten

  Schroeven en bouten

  Er is een enorme verscheidenheid aan soorten schroeven en bouten beschikbaar op de markt die verkrijgbaar zijn in verschillende aandrijftypes, kopstijlen, materialen, maten en schroefdraadafstand.

  Bekijk aanbod

  Stroomkabels

  Stroomkabels

  Bevat dubbele instelpunten met optionele selectie op afstand, uitgebreide door de gebruiker selecteerbare bedieningsmodi en verbeterde configuratiesoftware voor Windows PC.

  Bekijk aanbod

  Moersleutelsets

  Moersleutelsets

  Kits bieden een selectie van verschillende moersleutels voor verschillende maten en stijlen, zodat je altijd bij de hand hebt wat je nodig hebt.

  Bekijk Bereik

  Klemmeters

  Klemmeters

  Een stroomtang is een elektrisch testapparaat dat een digitale multimeter combineert met een stroomsensor.

  Bekijk aanbod

  Lagerverwarmers

  Lagerverwarmers

  Wordt gebruikt om lagers snel en gelijkmatig te verwarmen via inductie, waardoor ze gemakkelijker op een as kunnen worden gemonteerd.

  Bekijk aanbod

  Inductieve benaderingssensoren

  Inductieve benaderingssensoren

  Deze sensoren genereren een elektromagnetisch veld via een oscillerend circuit. Elk ijzerhoudend metalen voorwerp, inclusief aluminium, koper, messing en ijzer, veroorzaakt een verandering in de oscillatie, wat de aanwezigheid ervan aangeeft.

  Bekijk aanbod

  Noodstop

  Noodstop

  Een noodstopknop, ook wel E-Stop genoemd, is een faalveilige bedieningsschakelaar die veiligheid biedt voor zowel de machine als de persoon die de machine gebruikt.

  Bekijk aanbod

  Onze partners

  Ontdek de overige industrieën binnen de transportsector

  Haven met schip aan de kant

  Maritieme

  Ontdek een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten en diensten die ontworpen zijn om uw activiteiten soepel te laten verlopen. Van navigatiehulpmiddelen tot veiligheidsuitrusting, wij hebben alles wat u nodig heeft om vol vertrouwen de volle zee te bevaren.

  Ontdek hier

  automotive

  Automotive

  Met automatisering, big data, AI en elektrische oplossingen staan fabrikanten voor veel uitdagingen en verschuivingen. Of je je nu richt op het verminderen van productiestilstand, het herwerken van bestaande ontwerpen of het implementeren van nieuwe technologie - wij zorgen ervoor!

  Ontdek hier

  Vliegtuig

  Luchtvaartindustrie

  Van het ontwerp en de fabricage tot de ondersteuning en het onderhoud van vliegtuigen, gronddiensten en infrastructuur, wij kunnen u helpen de oplossingen van onze toonaangevende merken te bieden om de productiviteit te verbeteren en tegelijkertijd de kosten laag en de faciliteiten efficiënt te houden.

  Ontdek hier

  DIENSTEN & OPLOSSINGEN

  Technisch advies

  Technisch advies

  Onze klantenservice en technische team staan klaar om u te ondersteunen en uw vragen online, telefonisch of via chat te beantwoorden. Wij bieden alle informatie en ondersteuning die u nodig heeft.

  Contacteer ons