Onlangs gezocht
  Wit vliegtuig aan de grond in de hangar waar aan gewerkt wordt

  Moving in the Right Direction

  Aerospace - flying the flag for change

  Van het ontwerp en de fabricage tot de ondersteuning en het onderhoud van vliegtuigen, gronddiensten en infrastructuur, wij kunnen u helpen de oplossingen van onze toonaangevende merken te bieden om de productiviteit te verbeteren en tegelijkertijd de kosten laag en de faciliteiten efficiënt te houden.

  airplane

  Cleaning up the skies

  Wat is dat toch met onze zoektocht naar snelheid? Sinds het begin der tijden hebben we altijd de drang gehad om sneller en verder te gaan, en onderweg hebben we de middelen ontwikkeld om dat te doen. Van wagenrennen in het oude Rome tot de naamgeving van onze stripfiguren 'Speedy Gonzales' - we zijn geobsedeerd.

  Lees verder

  Nieuw soort vliegtuig in de toekomst, grote drone.

  Hoe ziet de luchtvaart er in de toekomst uit?

  De luchtvaartindustrie is een van de grootste bijdragers aan klimaatverandering en staat onder toenemende druk om haar koolstofvoetafdruk te verminderen. De toekomst van het vliegen moet efficiënt en duurzaam zijn om een groenere planeet te bewerkstelligen.

  Lees verder

  Ontdek producten binnen de luchtvaartsector

  Contactors

  Connectoren

  RS biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige elektrische contactors van toonaangevende merken als Schneider Electric, Siemens, Eaton, ABB en Allen Bradley.

  Bekijk producten

  Blauwe werkjas

  Werkjassen

  Er zijn veel soorten en stijlen werkjassen verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. Ze kunnen een capuchon hebben, gewatteerd zijn, winddicht, regenbestendig of waterdicht.

  Bekijk producten

  Bout

  Schroeven & bouten

  Er is een enorme verscheidenheid aan soorten schroeven en bouten beschikbaar op de markt die verkrijgbaar zijn in verschillende aandrijftypes, kopstijlen, materialen, maten en schroefdraadafstand.

  Bekijk producten

  zwart gele kabelafdekking

  Kabelafdekkingen

  Hieronder vallen kabelgoten, kabeldragers en beschermslangen. Ze zijn ontworpen voor de insluiting, bescherming en distributie van kabels in fabrieken, kantoren, gebouwen en andere structuren.

  Bekijk producten

  48 delige gereedsschapskist

  Gereedschapsets

  Deze gereedschapssets zijn meestal gegroepeerd op een bepaald doel of type gereedschap. Zo zie je bijvoorbeeld een handgereedschapsset voor elektriciens met een verscheidenheid aan verschillende gereedschappen voor dit specifieke vakgebied.

  Bekijk producten

  Glasvezeltester

  Glasvezeltesters

  Een glasvezeltester kan glasvezelkabels testen die een signaal ontvangen. Vezeltesters kunnen de afstand van een kabel meten en helpen bij het vinden van connectoren of eventuele splitsingen.

  Bekijk producten

  Blauwe reinigingsdoek

  Reinigingsdoeken

  Facilitaire reinigings- en onderhoudsproducten zijn essentieel om uw bedrijf, organisatie of commerciële ruimte en apparatuur aan de hoogste hygiënische en esthetische normen te laten voldoen.

  Bekijk producten

  Zwart gele afzettingslint

  Omheiningen

  Omheiningen en accessoires - dit zijn obstakels, structuren of hekken die worden gebruikt om afgezette gebieden af te zetten om mensen veilig te houden, de verkeers- en voetgangersstroom te regelen en het publiek naar de juiste plek te leiden bij evenementen.

  Bekijk producten

  Paneelwagen

  Paneelwagens

  Paneelwagens zijn een handige en gemakkelijke manier om zware of moeilijk te tillen producten te verplaatsen. Voorraadwagens hebben een inklapbaar bovenblad voor het vervoeren van grotere voorraadartikelen van een magazijn naar de winkelvloer.

  Bekijk producten

  Naderingssensoren

  Naderingssensoren

  Inductieve naderingssensoren genereren een elektromagnetisch veld via een oscillerend circuit. Elk ijzerhoudend metalen voorwerp, inclusief aluminium, koper, messing en ijzer, veroorzaakt een verandering in de oscillatie, wat de aanwezigheid ervan aangeeft.

  Bekijk producten

  Afgedichte precisiekogellager - transsport rol

  Componenten

  Transportbandcomponenten zijn een cruciaal element bij het samenstellen van een efficiënte en betrouwbare oplossing voor materiaaltransport voor uw productielijn, fabriek, magazijn of bedrijfspand.

  Bekijk producten

  Gele noodstopknop met rode drukknop.

  Noodstopknoppen

  Een noodstop, ook wel E-Stop genoemd, is een faalveilige bedieningsschakelaar die veiligheid biedt voor zowel de machine als de persoon die de machine gebruikt.

  Bekijk producten

  Uitgelichte merken binnen de luchtvaart

  Ontdek de overige industrieën binnen de transportsector

  automotive

  Automotive

  Met automatisering, big data, AI en elektrische oplossingen staan fabrikanten voor veel uitdagingen en verschuivingen. Of je je nu richt op het verminderen van productiestilstand, het herwerken van bestaande ontwerpen of het implementeren van nieuwe technologie - wij zorgen ervoor!

  Ontdek hier

  Haven met schip aan de kant

  Maritieme

  Ontdek een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten en diensten die ontworpen zijn om uw activiteiten soepel te laten verlopen. Van navigatiehulpmiddelen tot veiligheidsuitrusting, wij hebben alles wat u nodig heeft om vol vertrouwen de volle zee te bevaren.

  Ontdek hier

  Rode trein

  Spoorwegindustrie

  De spoorwegindustrie opereert in ruwe en veeleisende omgevingen. De producten moeten niet alleen zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn, veiligheid is ook een top prioriteit.

  Ontdek hier

  Diensten & oplossingen

  Technisch advies

  Technisch advies

  Onze klantenservice en technische team staan klaar om u te ondersteunen en uw vragen online, telefonisch of via chat te beantwoorden. Wij bieden alle informatie en ondersteuning die u nodig heeft.

  Contacteer ons