Onlangs gezocht
  Foto van een schip aan de havenkant

  Moving in the Right Direction

  Uw partner in transport producten en oplossingen

  Maritieme - navigeren door een veranderende sector

  Ontdek een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten en diensten die ontworpen zijn om uw activiteiten soepel te laten verlopen. Van navigatiehulpmiddelen tot veiligheidsuitrusting, wij hebben alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen de volle zee te bevaren.

  Groene aardbol met liggend 4 dobbelstenen met vrachtwagen, vliegtuig, schip en trein als logo

  De mythe ontkracht: duurzaamheid betekent minder winst

  De maritieme sector levert een aanzienlijke bijdrage aan de wereldwijde uitstoot en is verantwoordelijk voor 2-3% van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen per jaar. De sector draagt ook op andere manieren bij aan klimaatverandering, bijvoorbeeld door het gebruik van plastic, door slecht afvalbeheer en door de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

  Lees verder

  Relevante producten voor de maritieme

  Connectoren

  Connectoren

  Voor stroomtoepassingen in industriële omgevingen heeft het RS assortiment industriële stroomconnectoren een connector die aan uw behoeften voldoet.

  Bekijk producten

  Gasket

  Afdichtingen

  We hebben een toonaangevende selectie afdichtigngen op voorraad voor gebruik in aandrijflijnassemblages en onderhoud.

  Bekijk producten

  mount indicator

  Knipperlichten

  Knipperlichten, ook wel paneelknipperlichten genoemd, worden meestal gemonteerd op signaleringspanelen of gebruikt als storingslampjes op apparatuur.

  Bekijk producten

  Sounder

  Sounders

  De Sounder geeft een luid geluidsalarm om te waarschuwen voor een gevaar, terwijl de Beacon een duidelijk visueel alarm geeft - meestal door een knipperend indicatielampje door een gekleurde lens.

  Bekijk producten

  Wartels

  Wartels

  Wartels worden gebruikt voor kabelinstallatie in apparatuur om een correcte afdichting te garanderen, trekontlasting te bieden en de kabelcomponenten te beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals stof en vocht.

  Bekijk producten

  Wandkast

  Wandkasten

  Wandkasten worden vaak gebruikt om de toegang tot kwetsbare of potentieel gevaarlijke elektrische systemen te beveiligen, zoals zekeringenkasten of stopcontacten.

  Bekijk producten

  Ventilator

  Ventilatoren

  Bij centrifugaalventilatoren verandert de luchtstroom twee keer van richting: één keer als de lucht de ventilator binnenkomt en de tweede keer als de lucht de ventilator verlaat. Deze ventilatoren hebben schoepen met voorovergebogen schoepen, achterovergebogen schoepen en radiaalschoepen.

  Bekijk producten

  Sleutelschakelaar

  Schakelaars

  Onze selectie sleutelschakelaars en -afdekkingen is afkomstig van toonaangevende merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit, waaronder APEM, C&K, Honeywell, Omron, Lorlin, Saia-Burgess en NKK Schakelaars.

  Bekijk producten

  Slangklem

  Klemmen

  Slangklemmen of jubileumklemmen, zoals ze meestal worden genoemd, zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, zoals roestvrij staal, messing en verzinkt staal. Wij bieden vele materialen aan om de beste keuze voor uw eisen te garanderen.

  Bekijk producten

  Moerset

  Moeren

  Die moeren en die moer sets worden gebruikt voor het schoonmaken van beschadigde schroefdraad op bouten. Ze zijn meestal gemaakt van koolstofstaal of HSS-staal en worden vaak gebruikt in industriële, elektrische en auto-ateliers.

  Bekijk producten

  Drukmeter

  Drukmeters

  Analoge drukmeters kunnen aan de onder- of achterkant worden aangesloten en zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. De aansluitschroefdraad is BSPP (British Standard Pipe Parallel) of G, BSPT (British Standard Pipe Tapered) of R.

  Bekijk producten

  Schijf

  Schijven

  We bieden een hoogwaardig assortiment doorslijpschijven, slijpschijven, lamellenslijpschijven en schuurschijven die allemaal kunnen worden gemonteerd op werkbankslijpmachines en handhoekslijpmachines.

  Bekijk producten

  Onze partners

  Ontdek de overige industrieën binnen de transportsector

  automotive

  Automotive

  Met automatisering, big data, AI en elektrische oplossingen staan fabrikanten voor veel uitdagingen en verschuivingen. Of je je nu richt op het verminderen van productiestilstand, het herwerken van bestaande ontwerpen of het implementeren van nieuwe technologie - wij zorgen ervoor!

  Ontdek hier

  Rode trein

  Spoorwegindustrie

  De spoorwegindustrie opereert in ruwe en veeleisende omgevingen. De producten moeten niet alleen zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn, veiligheid is ook een top prioriteit.

  Ontdek hier

  Vliegtuig

  Luchtvaartindustrie

  Van het ontwerp en de fabricage tot de ondersteuning en het onderhoud van vliegtuigen, gronddiensten en infrastructuur, wij kunnen u helpen de oplossingen van onze toonaangevende merken te bieden om de productiviteit te verbeteren en tegelijkertijd de kosten laag en de faciliteiten efficiënt te houden.

  Ontdek hier

  DIENSTEN & OPLOSSINGEN

  Technisch advies

  Technisch advies

  Onze klantenservice en technische team staan klaar om u te ondersteunen en uw vragen online, telefonisch of via chat te beantwoorden. Wij bieden alle informatie en ondersteuning die u nodig heeft.

  Contacteer ons