Onlangs gezocht
  Food and Beverage Solutions

  Alle juiste ingrediënten

  Producten en oplossingen om uw bedijf draaiende te houden

  VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE

  De voedingsmiddelenindustrie is een van de grootste productiesectoren in Europa, met een jaarlijkse omzet van meer dan 1 biljoen euro. Van landbouw tot onderzoek en ontwikkeling, van verwerking tot verpakking en automatisering, de sector is steeds sterker geworden. Omdat er continu nieuwe technieken en innovaties bijkomen, is het belangrijker dan ooit om bij te blijven. Op deze pagina hopen we te laten zien hoe wij u kunnen ondersteunen met onze mix van producten, oplossingen en diensten. We hebben alle juiste ingrediënten om uw bedrijf draaiende te houden.

  ALLE JUISTE INGREDIËNTEN

  Elke dag ondersteunt RS zijn klanten doorheen de hele voedings- en drankenindustrie om ervoor te zorgen dat ze de producten, ondersteuning, diensten, oplossingen en adviezen kunnen krijgen die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben - alles op één plek.

  INDUSTRIËLE EXPERTISE

  Veerkracht in voedselproductie

  Veerkracht in voedselproductie

  Veerkracht is essentieel om zich te kunnen aanpassen aan veranderingen, van de marktvraag tot schommelende energieprijzen. We spreken met FESTO over hoe automatisering en digitalisering kunnen helpen.

  Meer info

  Zeven producten om u te helpen

  Zeven producten om u te helpen

  Een van onze category managers deelde onlangs zijn opinie over de zeven belangrijke producten die u nodig hebt om uw productieprocessen te helpen verbeteren…

  Meer info

  De opkomst van verticale landbouw

  De opkomst van verticale landbouw

  Met een verwachte wereldbevolking van 9,7 miljard tegen 2050, is de noodzaak om voedsel te produceren groter dan ooit. Lees hoe verticale landbouw kan helpen bij dit groeiende probleem.

  Meer lezen

  Meer over de levensmiddelenindustrie

  Food & Beverage Rapport

  Iedere sector kent zijn uitdagingen en de Food & Beverage-sector vormt daarop geen uitzondering. Van de voortdurende uitdagingen op de arbeidsmarkt tot het kritieke belang van gezondheid en veiligheid, dit rapport verkent de huidige vooruitzichten, de macro-uitdagingen voor de sector en meer.

  Toegang verkrijgen

  Digitale transformatie met Siemens

  Staat u voor de uitdaging om voedselveiligheid te garanderen, efficiëntie te maximaliseren en uw CO₂-voetafdruk te verkleinen? Siemens heeft de expertise en innovatieve technologie om u te helpen.

  Lees meer

  CUSTOMER CASE STUDIES

  De zoete smaak van MRO-besparingen

  De zoete smaak van MRO-besparingen

  Toen een bekende snoepfabrikant RS aansprak om op MRO te besparen, konden we niet wachten om samen aan de slag te gaan. Lees hoe we grote besparingen hebben kunnen realiseren in hun inkoopprocessen.

  Meer info

  Veiligheid voor alles

  Veiligheid voor alles

  Er dient met zoveel rekening te worden gehouden bij de aankoop van PBM's. Lees hoe we een klant hebben geholpen om de kosten te drukken, zonder in te boeten aan kwaliteit of functionaliteit.

  Meer lezen

  Oplossingen voor energiebeheer

  Oplossingen voor energiebeheer

  Voor een internationale voedingsmiddelenproducent die streeft naar CO2-neutraliteit, was samenwerken met RS de sleutel tot het ontsluiten van verdere energiebesparende initiatieven.

  Meer info

  Kent u RS PRO al?

  Kent u RS PRO al?

  RS PRO is ons eigen merk, met een eigen keurmerk: dat is uw kwaliteitsgarantie. Hieronder vindt u een aantal essentiële producten voor uw activiteiten.

  Ontdek RS PRO

  Partners van RS

  We spraken met FESTO over hoe zij samenwerken met RS om de uitdagingen van klanten in de voedinsmiddelenindustrie aan te pakken.

  VERWANTE PRODUCTEN

  Sensoren

  Sensoren

  Van universele sensoren tot RFID- en IO-Link-modellen, ons assortiment omvat krachtige en zeer nauwkeurige sensoroplossingen voor detectie en meting, slimme automatisering en precisiebewaking.

  Ontdek aanbod

  Pneumatiek & Hydrauliek

  Pneumatiek & Hydrauliek

  Of u nu onderdelen zoekt om een specifiek systeem te bouwen of om u huidige systeem te onderhouden of te herstellen, wij hebben een ruim aanbod pneumatische & hydraulische componenten op voorraad.

  Ontdek aanbod

  Motoren

  Motoren

  Met een brede waaier aan motortypes die flexibeler en diverser zijn dan ooit tevoren, kunt u de juiste motor en randapparatuur kiezen om de prestaties van uw systeem te maximaliseren.

  Ontdek aanbod

  Mechanische aandrijving

  Mechanische aandrijving

  Van riemen en riemschijven tot remmen, koppelingen, tandwielen, beugels, kettingen en alles daartussenin - wij bieden een breed assortiment producten voor mechanische aandrijving.

  Ontdek aanbod

  Schoonmaak en onderhoud

  Schoonmaak en onderhoud

  Schoonmaak- en onderhoudsproducten zijn essentieel in de voedingsmiddelenindustrie om de hoogste hygiënische en esthetische normen te handhaven. Maak vandaag nog uw keuze uit ons ruime assortiment.

  Ontdek aanbod

  Procescontrole

  Procescontrole

  Wij begrijpen het belang van procescontrolesystemen en bieden u een uitgebreid assortiment, van oplossingen voor temperatuurregeling tot paneelmeters en timers.

  Ontdek aanbod

  Test- & meetapparatuur

  Test- & meetapparatuur

  Elektrisch testen is een essentiële procedure voor elk product dat stroom gebruikt. Met ons ruime aanbod test- en meetinstrumenten ondersteunen wij u bij uw elektrische en elektronische werkzaamheden.

  Ontdek aanbod

  PBM

  PBM

  Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn in de voedingsindustrie niet alleen essentieel om werknemers van kop tot teen te beschermen, maar ook om besmetting van voedingsmiddelen te voorkomen.

  Ontdek aanbod

  DIENSTEN & OPLOSSINGEN

  Technisch advies

  Technisch advies

  Onze klantenservice en technische team staan klaar om u te ondersteunen en uw vragen online, telefonisch of via chat te beantwoorden. Wij bieden alle informatie en ondersteuning die u nodig heeft.

  Contacteer ons