Onlangs gezocht
  Renesas Electronics

  Renesas Electronics

  renesas-electronics

  Wij sturen de toekomst van de innovatie.

  Renesas Electronics is een internationale toonaangevende speler op het gebied van microcontrollers, analoge-, voedings- en SoC-producten. Renesas biedt uitgebreide oplossingen voor een breed scala aan toepassingen in de automobielindustrie, de industriële sector, de huiselektronica, de kantoorautomatisering en de ICT, die helpen om een grenzeloze toekomst vorm te geven.De embedded oplossingen en analoge mixed-signal producten zullen klanten helpen bij het ontwikkelen van snelgroeiende oplossingen in de industriële, infrastructurele en automotive segmenten. Het uitgebreide portfolio zal bijdragen aan markten waar hoge prestaties op het gebied van gegevensverwerking van cruciaal belang zijn.

  Uitgelichte producten

  Synergy S5D3 MCU

  Synergy S5D3 MCU, uw volgende IoT-oplossing

  • Voor toepassingen die een hoogwaardige Cortex M4F-chip vereisen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, zonder grafische versnelling of Ethernet-connectiviteit.
  • De S5D3 biedt verbeterde veiligheid, uitgebreide connectiviteit en wordt volledig ondersteund door het Synergy Software Pakket (SSP).
  Bekijk assortiment
  Renesas MCU's

  Renesas MCU's

  • Beste en krachtigste oplossingen
  • RL78 - ultra-laag vermogen en lage pin
  • RX - hoog vermogensrendement, ROM met hoge capaciteit
  • RZ - hoge prestaties, hoge capaciteit RAM
  Bekijk assortiment

  Ontdek de S5D3

  Bekijk de review van Bernd Westhoff van Renesas. De Synergy S5D3-reeks biedt prestaties tot 120MHz met behulp van de ARM Cortex M4-chip, flash-geheugen van 512kB in combinatie met grote 256kB RAM om te voldoen aan de eisen van intensief gebruik van softwarestacks.

  Optocouplers

  Optocouplers

  IC-uitgang- en transistoruitgang-fotocouplers met inbegrip van kleine en hoogspanningsisolatiepakketten die hoge prestaties en functionaliteit bieden.

  Bekijk assortiment

  DesignSpark is onze engineering community. Het platform waar ingenieurs ideeën kunnen delen en tools kunnen vinden.