Onlangs gezocht
  Werkman in veiligheidk

  Neem geen risico's als het op veiligheid aankomt

  Als het gaat om de bescherming van uw personeel, zijn er geen mitsen of maren.

  Uw prioriteit is ervoor te zorgen dat de werkplek, inclusief de apparatuur, veilig is voor u en uw collega's. Het gaat niet alleen om het voldoen aan de wettelijke vereisten. Door veiligheidsbewust te zijn en de juiste oplossingen te kiezen, kunt u ongevallen voorkomen, wat op zijn beurt een positief effect heeft op zowel de productiviteit als het moreel. Op veiligheid kun je geen prijs plakken.

  Veiligheid is geen toeval

  Gehoor- & luchtwegen

  Gehoor- & luchtwegen

  Van oorbeschermers of oordopjes tot maskers en ademhalingsapparatuur, wij kunnen u helpen om u te beschermen volgens de voorschriften.

  Kijk nu

  Hand- & voetbescherming

  Hand- & voetbescherming

  Comfort en veiligheid zijn essentieel voor handen en voeten, met een breed aanbod om uit te kiezen, kunnen we u met beide helpen.

  Kijk nu

  Veiligheid ter plaatse

  Veiligheid ter plaatse

  Hoe druk het ook is; we hebben bewegwijzering, barrières, EHBO- en morsbeheersingsproducten om iedereen ter plaatse veilig te houden.

  Kijk nu

  Machineveiligheid

  Machineveiligheid

  Beschermingsmaatregelen zorgen ervoor dat operators beschermd blijven bij het gebruik van machines. Vind hier machineveiligheidsproducten.

  Kijk nu

  Electrische veiligheid

  Electrische veiligheid

  Zorg voor een veilige werking van uw apparaten of systemen met producten van RS die voldoen aan alle richtlijnen en normen.

  Kijk nu

  Iedereen heeft beschermingsmiddelen nodig

  Naast het belang van het waarborgen van veiligheid, dient u zich ook aan de wettelijke voorschriften te houden. Wij kunnen u daarbij helpen! We werken met toonaangevende merken, hebben een breed scala aan persoonlijke beschermingsmiddelen en kunnen u voorzien van het nodige advies.

  Uw slimme keuze voor veiligheid

  Bekijk de RS PRO-BOT video om te zien waarom onze beschermingsproducten de slimme keuze zijn om uw bedrijf draaiende te houden.

  Onze partners in veiligheid