Onlangs gezocht
  Elektrische veiligheid

  Elektrische veiligheid

  Kies uit isolatie-, aardings- en RCD-testers en draagbare apparaattesters. Voer veilig elektrisch onderhoud uit met beschermende maatregelen met behulp van vergrendelingskits, spanningstesters en testunits, evenals thermische camera's om te voorkomen dat u te dicht bij onder spanning staande onderdelen komt. Wij leveren instrumenten van toonaangevende merken zoals FLIR, Fluke, Martindale, Megger, Seaward, plus RS PRO. En onthoud, wij kunnen uw nieuwe tester vóór verzending kalibreren om nauwkeurigheid van uw metingen te garanderen.

  Vergrendelingskit

  Vergrendelingskit

  Met deze Martindale-set kunnen isolatieprocedures veilig worden uitgevoerd, met 8 verschillende vergrendelingen voor eenvoudige montage.

  Kijk nu

  FLIR thermische camera

  FLIR thermische camera

  Onderzoek storingen veilig. Met deze compacte camera kunt u elektrische problemen oplossen zonder in de buurt te komen van de circuits.

  Kijk nu

  Contactdoostesters

  Contactdoostesters

  Handheld-apparaat om snel te controleren of een stopcontact werkt en of het stopcontact het vermogen levert dat wordt verwacht.

  Kijk nu

  Spanningstesters

  Spanningstesters

  Draagbare apparaten met twee polen die de gebruiker onmiddellijk een duidelijke indicatie geeft of een circuit onder spanning staat of niet.

  Kijk nu

  PAT testers

  PAT testers

  Van de eenvoudigste en gemakkelijkst te gebruiken tot hoogvolume testers met volledige capaciteit, ons assortiment heeft het.

  Bekijk assortiment

  Lockouts

  Lockouts

  Zorg ervoor dat elektrische circuits of kleppen veilig zijn afgesloten met ons uitgebreide assortiment van merken als Brady en RS PRO.

  Bekijk assortiment