Onlangs gezocht
  FLIR

  FLIR

  FLIR Thermal Imaging Cameras, Range of cameras, Flir One Edge, CX5

  TELEDYNE FLIR

  Teledyne FLIR ontwerpt, ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert technologieën die de waarneming en het bewustzijn verbeteren. Zij brengen innovatieve detectie-oplossingen in het dagelijks leven door middel van onze thermische beeldvorming, zichtbaar-licht beeldvorming, video-analyse, meting en diagnostiek en geavanceerde dreigingsdetectiesystemen.Teledyne FLIR biedt een breed portfolio dat een aantal toepassingen in overheid & defensie, industriële & commerciële markten bedient. Hun producten helpen first responders en militair personeel bij het beschermen en redden van levens, het bevorderen van efficiëntie in het vak en het innoveren van consumentgerichte technologieën. Teledyne FLIR streeft ernaar de openbare veiligheid en het welzijn te versterken, de energie- en tijdsefficiëntie te verhogen en bij te dragen aan gezonde en intelligente gemeenschappen.

  Uitgelichte producten

  The FLIR E96

  Een warmtebeeldcamera voor elk budget

  • De nieuwe FLIR Exx-Serie biedt volledig uitgeruste draagbare thermische camera's aan die geschikt zijn voor elk budget.
  • Verwisselbare AutoCal™ lenzen bieden volledige dekking van dichtbij en verafgelegen doelen, waarbij de laserafstandsmeter zorgt voor nauwkeurige temperatuurmetingen.
  • De ingebouwde Inspection Route-functie voert vooraf geplande inspectieroutes uit om inspecteurs te helpen georganiseerd te blijven wanneer ze meerdere locaties inspecteren.
  Bekijk producten
  Acoustic Imaging Camera

  FLIR Si124 - Akoestische beeldvormingscamera

  • Vind sneller persluchtlekken en gedeeltelijke elektrische ontlading.
  • Verlaag uw onderhoudskosten, verbeter de betrouwbaarheid van uw fabriek.
  • Uiterst eenvoudig in gebruik, vrijwel geen speciale training nodig.
  • Beschikbaar in 2 versies, aangepast op uw toepassing en budget.
  Bekijk assortiment

  Introductie van de FLIR Si124 akoestische beeldvormingscamera | vind persluchtlekken snel

  De FLIR Si124 is een intelligent, eenvoudig te gebruiken beeldvormingssysteem. Ontworpen om visueel druklekken in persluchtsystemen en gedeeltelijke ontladingsproblemen in elektrische hoogspanningssystemen te tonen.

  FLIR ONE Pro

  FLIR ONE Pro

  Met de FLIR ONE Pro vindt u onzichtbare problemen sneller dan ooit. De FLIR ONE Pro zit boordevol krachtige meetinstrumenten en werkt net zo hard als u.

  Ontdek hier

  FLIR VS290-32

  FLIR VS290-32

  De FLIR VS290-32 is een thermische en visuele videoscoop, ontworpen om snel en veilig verborgen gevaren te ontdekken op moeilijk bereikbare plaatsen.

  Plus d'infos