FLIR

FLIR: The World's Sixth S

Over FLIR

FLIR, opgericht in 1978, is wereldwijd marktleider in het ontwerp en de productie van warmtebeeldcamera's, componenten en warmtebeeldsensoren. Thermische beeldvormende systemen detecteren de infrarode energie (warmte) die wordt uitgestraald door alle mensen, objecten en materialen. Thermische beeldcamera's stellen de gebruiker in staat om te zien in het volle duister, in ongunstige weersomstandigheden en door vervuilende elementen zoals rook en nevel.

FLIR heeft wereldwijd meer dan 3.000 medewerkers in dienst en is actief in de volgende sectoren: overheid en defensie, industrie, openbare veiligheid en transport, veiligheid, onderzoek en ontwikkeling, scheepvaart en componenten.

We bouwen meer dan innovatieve technologieën; we streven naar een duurzamere, efficiëntere en veiligere toekomst door het verbeteren van de menselijke perceptie door middel van de beste intelligente warmtebeeldvormings- en detectieoplossingen in zijn klasse.

Uitgelichte producten

FLIR ONE Pro-reeks

FLIR ONE Pro-reeks

  • Unieke beeldverwerkingstechniek genereert beelden met maximaal 4x zoveel pixels voor een betere nauwkeurigheid van de temperatuurmeting.
  • In combinatie met MSX® - die warmtebeelden met visuele details verbetert - biedt de FLIR ONE Pro-reeks een ongeëvenaarde beeldkwaliteit voor een mobiele IR-oplossing.
  • Meet temperaturen tot 400°C met de FLIR ONE Pro en tot 120°C met de Pro LT.

FLIR Ex-reeks

FLIR Ex-reeks
  • Nauwkeurig meten met behulp van "center spot" of max./min "area box".
  • Volledig automatisch en zonder scherpstelling
  • Activeer MSX om IR-beelden te verbeteren met visuele details.
  • Navigeer snel en eenvoudig naar de instellingen op het scherm.

Detecteer veiligheidsrisico's, voorkom kostbare storingen en meer!

FLIR-producten helpen levens te redden, het milieu te beschermen en de productiviteit te verhogen. Ze lossen uiteenlopende problemen op, waaronder snelle bewaking en probleemoplossing van mechanische apparatuur en elektrische verbindingen met nauwkeurigheid en efficiënt

FLIR C3

De FLIR C3 is ontworpen om uw mobiele gereedschap te zijn voor gebouwinspecties, onderhoud van faciliteiten, HVAC of elektrische reparatie.

FLIR C3

FLIR Exx-reeks

FLIR heeft de Exx-reeks opnieuw ontworpen om de beste prestaties, resolutie en gevoeligheid te leveren van elke handtemperatuurcamera met pistoolgreep.

FLIR Exx-reeks

FLIR TG165/167

De FLIR TG165/167 IR-temperatuurmeter overbrugt de kloof tussen de single spot infraroodthermometers en de superieure warmtebeeldcamera's van FLIR.

FLIR TG165/167

FLIR IGM™

FLIR-gereedschap, uitgebreid met IGM, geven u de kracht van warmtebeeldvorming om snel de precieze locatie van potentiële problemen te identificeren - werk

FLIR IGM™
Recent gezocht
Veelgestelde vragen
Hulp nodig?
Bel onze customer service op nummer:
02 528 07 70