Onlangs gezocht
  NEW PRODUCTS

  NIEUWE PRODUCTEN

  Wij lanceren constant nieuwe producten & merken. Blijf terugkomen om te zien wat onze nieuwste toevoegingen zijn.

  FLIR Si2-Pro

  FLIR Si2-Pro

  Verlaagt de kosten in verband met mechanische lagerproblemen en elektrische ontlading. Detecteert lagerproblemen in een vroeg stadium, kwantificeert lekkages en classificeert gedeeltelijke ontladingsproblemen.

  Bekijk producten

  Bosch Rexroth kogelomzetters

  Bosch Rexroth kogelomzetters

  Deze kogelomzetters vereenvoudigen het verplaatsen, roteren en richten van lasten. Zijn geïntegreerd in transportbanden en bewerkings-/verpakkingsapparatuur en bieden eenvoudige montage, hoge kwaliteit, rationalisatie en een soepele werking.

  Bekijk producten

  RS PRO Ethernetschakelaar

  RS PRO Ethernetschakelaar

  Ontworpen voor topprestaties: deze serie biedt industriële Ethernet-netwerkfuncties van topkwaliteit, inclusief een breed vermogensbereik, redundant vermogensontwerp en EMI/EMC-bescherming.

  Bekijk producten

  RS PRO handschoenen

  RS PRO handschoenen

  Ontdek RS PRO Nitrile Coated Werkhandschoenen: hoogwaardige, duurzame bescherming voor diverse toepassingen. Optimale grip en comfort, ideaal voor zware taken. Beschikbaar in verschillende maten.

  Bekijk producten

  handzagen

  Bahco's handzagen

  Een veelzijdige handzaag voor zagen in verschillende materialen. Comfortabele handgreep, perfect voor in je gereedschapskist. Probeer Bahco Junior metaalzaag, met een stevig stalen frame en glasvezel handgreep voor het eenvoudig spannen van het zaagblad.

  Bekijk producten

  LinkIQ kit

  Fluke LinkIQ kit

  Ontvang de Fluke LinkIQ Technician Kit voor uitgebreide kabel- en netwerktests. Inclusief essentiële tools zoals de LinkIQ Cable+Network tester, IntelliTone Pro 200 probe en handige accessoires in een handige draagtas.

  Bekijk producten