Onlangs gezocht
  Man die onderhoud aan machine uitvoerd

  Onderhoud van productielijnen

  Wat u ook maar nodig heeft, wanneer u het nodig heeft!

  De digitale transformatie gaat sneller dan ooit. Voor het onderhoud en de bewaking van productielijnen worden tal van technologieën gebruikt om de efficiëntie, veiligheid en precisie te waarborgen. Wij willen u alle hulpmiddelen bieden die u nodig hebt om stilstand te voorkomen en kosteneffectieve maatregelen veilig en gemakkelijk uit te voeren door middel van gerichte interventies. Met meer dan 600.000 producten van meer dan 2.500 fabrikanten, ondersteunt ons team u elke dag met de juiste oplossingen - levering de volgende dag voor snelle behoeften, of uitgebreidere alternatieven. Wij richten ons volledig op uw eisen voor optimaal onderhoud. Acuut of anticiperend.

  Machineveiligheid

  Machineveiligheid

  U kunt geen compromissen sluiten op het gebied van veiligheid, daarom hebben wij alleen topmerken, van noodstoppen tot lichtschermen en meer

  Bekijk assortiment

  Electrisch

  Electrisch

  Van bekabeling, circuitbeveiliging en connectoren tot verlichting en HVAC. Wij hebben het voor u van de merken die u vertrouwt.

  Bekijk assortiment

  IO-link

  IO-link

  De toekomst voor slimme, eenvoudige sensor connectiviteit en -communicatie die nu al op bestaande machines en systemen kan worden gebruikt.

  Leer meer (ENG)