Banner

Veiligheid op de werkplek is een prioriteit voor zowel werkgevers als werknemers, maar het is de wettelijke plicht van de werkgever om over de juiste veiligheidsuitrusting en bewegwijzering te beschikken. Daarom is het van vitaal belang dat u de tijd neemt om uw locatie en de beschikbare veiligheidsvoorzieningen te inspecteren, om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn en voldoen aan alle voorschriften. Van brandmelders en blussers, EHBO en bewegwijzering tot morsbeheersing, vloerbedekking en verkeerscontrole; wij kunnen u helpen de producten te leveren die u nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft.

Highlights voor Site Safety

EHBO-kits

Elk bedrijf heeft er een nodig, ongeacht de grootte van uw bedrijf, EHBO-kits voor algemeen gebruik en branchespecifieke varianten.

Bekijk assortiment

RS PRO oogspoeling

Oogspoelstations en losse flessen tegen oogletsel, het is voor de veiligheid van iedereen belangrijk dat deze faciliteiten in de buurt zijn.

Kijk nu

Eerste hulp uitrusting

Van defibrillatoren en naaldencontainers tot brancards; wij hebben een breed scala aan apparatuur voor al uw EHBO-behoeften.

Bekijk assortiment

Antislipvloeren

Een slijtvast oppervlak voor in industriële, commerciële of vrijetijdstoepassingen dat gemakkelijk te reinigen is.

Bekijk assortiment

Vloermarkeringstape

Markeer snel looppaden, laad-, opslag- of andere operationele gebieden met dit handige pakket duurzame vinyltapes met kleurcodering.

Kijk nu

Elektrische veiligheidsmatten

Elektrische veiligheidsmatten zijn essentiële beschermingsmiddelen die u beschermen tegen hoogspanning. Voldoen aan de industrienormen.

Bekijk assortiment

Social distancing hulpmiddelen

Help uw personeel en collega's om 1, 1,5 of 2 meter uit elkaars buurt te blijven met behulp van vloerstickers, matten en complete kits.

Bekijk assortiment

Veiligheidssignalering

Deze veelgebruikte veiligheidsborden op de werkplek gaan niet alleen over naleving; maar ook over het beschermen van uw personeel en bezoeke

Bekijk assortiment

CRC ontvetters

Heavy duty reiniger en ontvetter voor mechanische apparatuur zoals elektromotoren, mechanische remmen, koppelingen en meer.

Bekijk assortiment

Impact beschermers

Bescherm uw apparatuur tegen deuken en botsingen of zorg dat uw personeel geen hoofdletsel oploopt met deze impact beschermers.

Bekijk assortiment

RS PRO veiligheidsbarrières

Barrières beperken de toegang tot een potentieel gevaarlijk of afgezet gebied, zodat de mensen in of rond het gebied veilig zijn.

Bekijk assortiment

Veiligheidsspiegels

Reeks spiegels die ideaal zijn voor veiligheids- of bewakingstoepassingen omdat ze een breder zichtgebied weerspiegelen.

Bekijk assortiment

Afvoerdeksels

Deze matten zijn bestand tegen de meeste chemicaliën, brandstoffen, oplosmiddelen en oliën en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Bekijk assortiment

Morskits

Morskits zijn verkrijgbaar in verschillende versies, van eenvoudige morsingen tot meer problematische lekken zoals van chemicaliën en oliën.

Bekijk assortiment

Lubetech absorptiemiddelen

Deze bieden veel absorptievermogen en zijn beschikbaar voor chemische, onderhouds- en olielozingen.

Kijk nu

Lektrays

Hoogwaardige oplossing voor vloeistofopslag en lekkage, die ook UV-bestendig is, waardoor de trays geschikt zijn voor buitengebruik.

Bekijk assortiment