workshop equipment

Als het erom gaat u te helpen uw bedrijf te onderhouden, hebben wij een breed scala aan producten voor u. Als u op zoek bent naar reinigingsapparatuur, hebben we schrobmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers, dweilen en emmers, of misschien wilt u morsbestrijdingsapparatuur, waarvoor we een ruime keuze aan oplossingen hebben, zowel complete kits als losse producten zoals morsmatten, -booms, of -kussens. Er zijn wagens en trolleys om u te helpen dingen te verplaatsen, plus ladders en werkplatforms voor werken op hoogte, evenals lock-outs voor het veilig uitvoeren van onderhoud aan elektrische apparatuur. Waarom tijd verspillen met zoeken? Bespaar tijd met RS, wij zijn er om u te helpen - wat u ook nodig heeft.

Highlights uit het assortiment van Werkgereedschap

Karcher 4L Vloerschrobber

Deze machine reinigt en droogt vloeren in één werkgang, waardoor de veiligheidsrisico's van dweilen in openbare ruimten wegvallen.

Bekijk assortiment

Zwenkwielen

Zwenkwielen kunnen worden gebruikt in kleine toepassingen zoals kleine karretjes alsook in grote machine onderstellen.

Bekijk assortiment

Anti-slip 3M & RS PRO

Kwalitatief hoogstaande anti-slip matten van grote merken.

Bekijk assortiment

Kast- en behuizingssloten

Wij hebben een breed aanbod nokkensloten in voorraad voor waar een compact alternatief voor een deurslot nodig is voor de veiligheid.

Bekijk assortiment

Reiniging

Van veiigheidsschermen tot hogedrukreinigers, ruim assortiment topmerken.

Bekijk assortiment

Trapladders

Stevige ladders, met sleuven voor gereedschaphouder op de bovenste trede. Ook in glasvezel, ideaal voor elektrisch onderhoud.

Bekijk assortiment

Henry Stofzuiger

Populaire, hoogwaardige stofzuiger met nieuwe opbergruimte voor accessoires, verbeterde aanlegplaats en een capaciteit van 6 liter.

Bekijk assortiment

Vibratiedempers

Vibratiedempers, fungeren als een goedkope trillingsdemper, geluiddemper of schokdemper in vele machinetoepassingen.

Bekijk assortiment

Digitaal Combinatieslot

Eenvoudig te monteren, sleutelloze toegangscontrole eenheid met verschillende gebruiker modus. Met een levensduur van 15.000 openingen.

Bekijk assortiment

Hangsloten

Kies uit sleutel-, combinatie- of Bluetooth-bediening en kies vervolgens de maat, het materiaal en het merk dat bij uw toepassing past.

Bekijk assortiment

Knoppen, hendels en handwielen

Of uw toepassing nu bedienen, heffen, verstellen of dragen is, wij bieden een breed gamma van allerlei types, stijlen en materialen.

Bekijk assortiment

Sluitingen en scharnieren

Ruime keuze aan sluitingen, grendels, handgrepen en scharnieren geschikt voor vele toepassingen in diverse materialen en afwerkingen.

Bekijk assortiment

Morsbestrijdingskits

Gemorste stoffen zo snel mogelijk opruimen om werknemers te beschermen tegen schadelijke stoffen zoals brandstoffen, chemicaliën en oliën.

Bekijk assortiment

Verbindingen van Bosch Rexroth

Zorg voor sterke verbinders met ons ruim assortiment verbindingscomponenten van Bosch Rexroth en RS PRO.

Bekijk assortiment

Kunststof staven RS PRO

Verkrijgbaar in diverse kunststoffen, lengtes, diameters en kleuren.

Bekijk assortiment

Vergrendelingen en kits

Zorgt voor de veiligheid van de werknemers bij het reinigen, onderhouden of repareren van elektrische apparatuur door te voorkomen dat de vo

Bekijk assortiment