Machine Safety

Het correct laten functioneren van uw machineveiligheidssystemen is van cruciaal belang voor de veiligheid van uw personeel en voorkomt kostbare stilstand. In ons assortiment machineveiligheid vindt u alle vertrouwde merken voor alle belangrijke productgebieden, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt en u productietijd bespaart!

Hoogtepunten uit het assortiment van machineveiligheid

Guardmaster® Guardlink aanbod

Slimme veiligheidsvoorzieningen met GuardLink-technologie bieden geavanceerde functionaliteit en flexibiliteit, voor meer machine-uptime.

Bekijk assortiment

Phoenix Contact relais

Ontdek 's werelds smalste veiligheidsrelais met een breedte vanaf slechts 6 mm - bespaart ruimte, zonder concessies te doen aan prestaties.

Bekijk assortiment

SE veiligheidsmodules

Het assortiment veiligheidsrelais van Schneider Electric is te vinden op machines over de hele wereld. Ons assortiment houdt u operationeel.

Bekijk assortiment

Pilz veiligheidsrelais

Betrouwbare veiligheidsrelais van Pilz. Vooral handig in geautomatiseerde omgevingen met veel voetverkeer, zoals fabrieken en magazijnen.

Bekijk assortiment

Noodstopknoppen

De meest vitale veiligheidsfunctie om machinisten te beschermen. Ontdek ons brede assortiment.

Bekijk assortiment

Gekeurde veiligheidsschakelaar

Vergrendelingen zorgen ervoor dat de fysieke beveiliging op zijn plaats zit voordat de machine start en vermindert daardoor risico op letsel

Bekijk assortiment

Veiligheidsschakelaars

Solenoïde vergrendelingen zorgen ervoor dat poorten worden vergrendeld tijdens het proces. Ons assortiment omvat alle vertrouwde merken.

Bekijk assortiment

Contactloze schakelaars

Contactloze schakelaars zijn moeilijker te omzeilen en zijn volledig afgedicht. Perfect voor zware omgevingen.

Bekijk assortiment

Veiligheidseindschakelaars

Met meer dan 300 schakelaars met veiligheidsclassificatie kunnen we u helpen uw productielijn of fabriek elke dag veilig te laten draaien.

Bekijk assortiment

Veiligheidsrelais

Wanneer er een fout optreedt, initieert het veiligheidsrelais een reactie om het risico terug te brengen naar een veilig, acceptabel niveau.

Bekijk assortiment

Eaton noodstopknoppen

De ideale oplossing voor gebruik in ruwe, industriële omgevingen. Het unieke ontwerp van de knoppen zorgt voor een gemakkelijke bediening.

Bekijk assortiment

Trekkoordschakelaars

Robuuste metalen trekkoordschakelaars met spanningsaanpassing en geïntegreerde noodstopknop. Voorkom downtime en installeer het vandaag.

Bekijk assortiment

Lichtgordijnen en balken

AOPD is een steeds vaker voorkomende manier om machines te beveiligen en tegelijkertijd de productiviteit te maximaliseren.

Bekijk assortiment

RS PRO positieschakelaars

Wanneer een object in contact komt met de actuator, bedient het apparaat de contacten om een elektrische verbinding tot stand te brengen.

Bekijk assortiment

Schmersal schakelaars

Schmersal vergrendeling met bescherming tegen onjuiste vergrendeling.

Bekijk assortiment

Veiligheidshekken en deuren

Fysieke bescherming is de eerste verdedigingslinie tegen verwondingen van de operator, voorkomt uitvaltijd.

Bekijk assortiment