Onlangs gezocht
  Man achter een laptop die aan het ontwerpen is

  Klein of groot idee? Ga aan de slag!

  Maak het ontwerp van de toekomst met de nieuwste producten en tools

  Als ontwerpingenieur speelt u een actieve en belangrijke rol bij het vormgeven van onze toekomst. Om u te helpen en te ondersteunen tijdens uw ontwerpprojecten, willen wij ervoor zorgen dat de meest relevante tools, technologieën en informatie allemaal op één plek zijn samengebracht, zodat wij u meer kunnen bieden.

  Bij het oplossen van de ontwerpuitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd, is het logisch dat u de nieuwste onderdelen en informatie bij de hand heeft. Onze 700.000 producten worden voortdurend vernieuwd om ervoor te zorgen dat u precies heeft wat u nodig heeft. Hieronder hebben we enkele belangrijke technologieën samengebracht om u te ondersteunen bij uw projecten, waardoor u gemakkelijker en sneller kunt bladeren en het juiste product voor de klus kunt selecteren. Veel van deze producten hebben bijbehorende downloads van 3D-modellen, zodat u ze rechtstreeks aan uw schema's kunt toevoegen om het u gemakkelijker te maken.

  DesignSpark PCB-software

  DesignSpark Electrical-software

  DesignSpark Electrical-software

  U wilt tijd besparen door bekabeling, apparaatnummering en rapportages te automatiseren. DesignSpark Electrical software zorgt ervoor dat uw ontwerpen samenhangend zijn.

  Ontdek meer

  Key technologieën

  Testen & Meten

  Testen & Meten

  We hebben alles voor uw T&M benodigheden met voedingen, scopes, meters, spectrumanalysatoren en e-loads van toonaangevende merken.

  Bekijk assortiment

  Connectoren

  Connectoren

  Stroom-, signalerings- en dataconnectoren voor toepassingen op bord-, paneel- en machineniveau, van de merken waarop u kunt vertrouwen.

  Bekijk assortiment

  Draden & kabels

  Draden & kabels

  Standaard en hoogwaardige apparatuurkabel, plus meeraderige kabels en accessoires om kabels te markeren, te beschermen en te routeren.

  Bekijk assortiment

  Automatisering

  Automatisering

  Logica, procesbesturing en datacommunicatie vormen de kern van industriële automatisering en vormen het hart van machinebesturing.

  Bekijk assortiment

  Hoe kunnen we u nog meer ondersteunen?

  3D modellen

  3D modellen

  Bespaar tijd bij het ontwerpen, met onze enorme bron van meer dan 130.000 nauwkeurige 3D-modellen uit ons brede assortiment.

  Ontdek meer

  KYSTDESIGN

  Technologie stelt ons in staat om in de meest extreme omgevingen op aarde te werken. Een van onze klanten, KYSTDESIGN, gevestigd in Noorwegen, praat met ons over de uitdagingen van het ontwerpen van een ROV (op afstand bediend voertuig) die 6.000 meter onder water kan opereren.