Log in / Registreer om gebruik te maken van uw voordelen
Onlangs gezocht
  Stroomvoorziening & bescherming

  Stroomvoorziening & bescherming

  Het is van vitaal belang om te besluiten hoe u uw ontwerp van stroom voorziet, omdat dit de prestaties van het product, de kosten en waar en wanneer het kan worden gebruikt, kan veranderen. Misschien wilt u het voedingscircuit integreren in het PCB-ontwerp of een kant-en-klare oplossing kiezen - wat u ook kiest, we kunnen u helpen met meer dan 7.800 schakelende en lineaire voedingen, met bijna 17.000 DC-DC-conversie-opties, evenals als oplaadbare en niet-oplaadbare batterijen. Wanneer u circuitbeveiliging nodig heeft, vindt u zekeringen, elektronische stroomonderbrekers, zekeringhouders en nog veel meer bij RS. Wij hebben alles wat u nodig heeft op één plek.

  Verdeeldozen

  Verdeeldozen

  Verdeeldozen zorgen voor veilige verbindingen en beveiligen uw bedrading tegen de elementen en ongekwalificeerde technici.

  Bekijk assortiment

  Transformatoren

  Transformatoren

  Welke transformator uw ontwerp ook nodig heeft, wij kunnen u helpen met ons aanbod van meer dan 3.000 opties, van PCB's tot DIN-railmontage.

  Bekijk assortiment

  Zekeringen

  Zekeringen

  Ons assortiment handige zekeringen kan u helpen bij het maken van prototypes, een ruime keuze uit verschillende beoordelingen.

  Bekijk assortiment

  MCB's

  MCB's

  MCB's vervangen vaak zekeringen in elektrische laagspanningscircuits, omdat ze betrouwbaarder, veel gevoeliger en resetbaar zijn.

  Bekijk assortiment

  Desktop-voedingen

  Desktop-voedingen

  Als u een kant-en-klare voeding nodig heeft om uw ontwerp van stroom te voorzien, bent u hier aan het juiste adres – 700+ opties op voorraad

  Bekijk assortiment