Stel een vraag

Als u nog geen antwoord heeft gevonden op uw vraag, kunt u ze hier stellen.

Zoekresultaten

  Kopie factuur

  Hoe vraag ik een kopie van mijn factuur aan?

  U kunt pas een kopie factuur aanvragen als u geregistreerd bent en een accountnummer heeft.
  Klik op 'Mijn account' en vervolgens op 'Facturen'. U kunt een kopie zoeken op RS-ordernummer of op factuurnummer. Klik op 'Zoeken' en u krijgt een lijst met zoekresultaten die precies overeenkomen met het ingetypte referentienummer.

  Hoe stuur ik een kopie van een factuur naar een collega?

  Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'Mijn account' en op 'Facturen' en zoek naar het document. Klik onder 'Kopie factuur' op 'Aanvragen'. U kunt dit veld ook bewerken en een bericht voor die persoon intypen in het daarvoor bestemde tekstvak.

  Hoe ontvang ik de kopie van mijn factuur?

  Er wordt een e-mail verzonden naar het mailadres dat is opgegeven, met het gevraagde document als PDF in bijlage. Dit kan ongeveer 15 minuten duren.

  Hoe vind ik een kopie van een debet- of creditnota?

  Dit kan heel snel en eenvoudig. Klik in 'Mijn account' op 'Kopie factuur' en zoek op het documentnummer van de debet- of creditnota. Klik op 'zoeken'.

  Kan ik elders online factuurdocumenten aanvragen?

  Ja, als u op 'Mijn account' klikt en vervolgens op 'Bestellingen', verschijnen uw meest recente bestellingen. U kunt ook zoeken op voorraad-, bestel- of referentienummer of op naam van de bestelling. De zoekactie geeft u een kolom met factuurdocumenten die bij het referentienummer van de bestelling horen.