Onlangs gezocht
  Harmony Antimicrobiële Drukknoppen

  Verbeter de hygiëne van uw machines

  Harmony antimicrobiële drukknop

  Schneider Electric introduceert de Harmony Antimicrobiële Drukknop

  Binnen de voedingsmiddelenindustrie is er veel aandacht voor hygiëne. Machinebouwers houden rekening met een hygiënisch ontwerp van apparatuur die bijdragen aan het voorkomen van bacterievorming.

  Als antwoord op deze uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie heeft Schneider Electric een antimicrobieel additief van zilverionen toegevoegd aan een deel van haar kunststof drukknoppen serie. Dit antimicrobieel additief is in het kunststof van de drukknoppen verwerkt om de groei van bacteriën en microben te remmen. Het is dus niet slechts een coating die onderhevig is aan slijtage door grondige reiniging of veelvuldig gebruik.

  De Harmony antimicrobiële reeks is speciaal ontworpen voor een betere hygiëne in de productieomgeving en houdt microben en bacteriën buiten uw bedieningspaneel.

  Ontvang GRATIS een Harmony Antimicrobiële Drukknop

  Harmony Antimicrobiële Drukknop gratis sample

  Vul het formulier in en krijg een free sample met de volgende voordelen:

  • Gratis Harmony antimicrobiële knop.
  • De sample box beschikt over een flyer waarin technologie, certificering en omvang van het aanbod wordt toegelicht.
  • Free sample box beschikt over verschillende QR-codes met unieke video's.

  Vraag gratis sample aan

  Omvang van het Harmony antimicrobieel aanbod

  Drukknoppen

  Drukknoppen

  Drukknoppen komen met antimicrobiële eigenschappen en hebben een beschermingsgraad van IP69K en IP67 waardoor ze met krachtige waterstralen of een hoogdrukreiniger kunnen worden gereinigd.

  Ontdek hier

  Signaallampen

  Signaallampjes

  Singaallampjes komen met antimicrobiële eigenschappen en beschikken over IP66, 67, 69 en 69K, type 13 en 4X, IK03 bescherming tegen vaste voorwerpen, stof, water en schokken.

  Ontdek hier

  Keuzeschakelaars

  Keuzeschakelaars

  Keuzeschakelaars zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige montage en demontage en komen met antimicrobiële eigenschappen.

  Ontdek hier

  Noodstopknop

  Noodstopknop

  Noodstopknoppen hebben een ergonomisch ontwerp voor activatie van de noodstopfunctie in verschillende productieomgevingen en bieden extra bescherming vanwege het antimicrobieel additief.

  Ontdek hier

  Een belangrijke innovatie voor bedieningspanelen

  Voordelen van de Harmony antimicrobiële reeks

  De Harmony antimicrobiële reeks beschikt over actieve zilverionen die in het kunststof zijn verwerkt. Het is dus niet slechts een coating die onderhevig is aan slijtage door grondige reiniging of veelvuldig gebruik. De voornaamste eigenschap van het additief is dat het de groei van micro-organismen binnen 15 minuten remt tot wel 95%. Na twee uur is het 99% effectief in het remmen van de microbiële groei*.

  *Getest volgens internationale norm ISO 2170

  Gratis sample

  Bouw uw bedieningspanelen met antimicrobiële componenten

  Schneider Electric maakt het mogelijk om bedieningspanelen hygienisch te ontwerpen. Alle componenten voor elke communicatie situatie tussen mens en machine kunnen uitgerust zijn met antimicrobiële eigenschappen, om zo de beste hygiëne te waarborgen voor mens en machine.

  • Remt microbiële groei op drukknoppen
  • Verbetert de reinigings- en ontsmettingsroutine van uw paneel
  • Loogt niet uit: blijft inert tot het in contact komt met bacteriën

  Gratis sample