Onlangs gezocht
  Man walking on roof with solar panels

  Oplossingen voor hernieuwbare energie evolueren. Fluke Tools ook.

  U kunt op Fluke Tools vertrouwen om uw wereld draaiende te houden.

  Of u het nu gebruikt, beheert of probeert uw afhankelijkheid ervan te verminderen, energie staat centraal in wat de wereld draaiende houdt. De rol van hernieuwbare energie op fabrieks- of utiliteitsniveau wordt steeds groter. En met de stijgende energiekosten wordt het steeds belangrijker om vast te stellen waar energie wordt gebruikt en verloren gaat. Fluke biedt een scala aan oplossingen voor duurzame energie en energiebeheer om uw wereld draaiende te houden.

  Verwante producten

  SMFT-1000 Multifunctioneel PV-meetapparaat voor zonne-energie en prestatieanalysator

  • Alles-in-één oplossing voor het testen van PV-systemen die voldoet aan de IEC 62446-1-normen voor Categorie 1- en Categorie 2-tests
  • Meting van open-circuit spanning (VOC) op de PV-module/string tot 1000 V DC
  • Kortsluitstroommeting (ISC) op de PV-module/string tot 20 A DC
  • I-V-curve resultaten op locatie vergelijkt I-V-curvegegevens van fabrikant met gemeten gegevens op het analyserscherm
  • Compatibel met Fluke TruTest™-software voor gegevensbeheer

  Koop nu

  Veiligheidstests met de Fluke SMFT-1000 Analyzer

  Zonneprofessionals maken lange dagen. Er is geen tijd te verspillen aan gereedschap dat niet de hele klus kan klaren en daarom hebben ze Fluke solargereedschap. De multifunctionele Solar tester van Fluke, de SMFT-1000, is ontworpen voor professionals in zonne-energie: de hardwerkende elektriciens en technici die PV-installaties uitvoeren, in bedrijf stellen, onderhouden en problemen oplossen voor het groeiende aantal zonne-energie-installaties in de wereld.

  Zonne-energie

  Zonne-energie is een van de snelst groeiende energiebronnen ter wereld. De technologie wordt steeds beter en de kosten van zonne-energie dalen snel. Technici en managers in de zonne-energiesector moeten apparatuur snel, veilig en efficiënt kunnen installeren en onderhouden. Fluke-instrumenten presteren als kampioenen in de meest uitdagende omgevingen voor zonne-energie.

  Bekijk aanbod

  Apparatuur voor levering van elektrische voertuigen

  Met de versnelling van de markt voor elektrische voertuigen (EV) neemt ook de behoefte aan apparatuur voor de voeding van elektrische voertuigen (EVSE) toe, van installatie tot kritisch onderhoud van de infrastructuur.

  Fluke biedt een scala aan eMobility-oplossingen, waaronder elektrische testers, isolatietesters, thermische camera's en EVSE-testers, waarmee u snel en nauwkeurig metingen kunt verrichten voor efficiënte routinecontroles en het oplossen van problemen met EVSE metingen uit te voeren voor efficiënte routinecontroles en probleemoplossing van EVSE's, en dat alles met het hoogste veiligheidsniveau.

  Bekijk hier

  Hulpmiddelen voor energiebeheer en -efficiëntie

  Energiebeheer wordt steeds belangrijker voor het succes van fabrikanten en anderen binnen de industriële sector. Deze hulpmiddelen zijn ontwikkeld om u te helpen bij het identificeren en evalueren van mogelijkheden voor energie-efficiëntie en -besparing binnen uw eigen faciliteiten, het beperken van problemen, het verbeteren van de efficiëntie en het onderhouden van betrouwbare processen.

  Bekijk hier

  Energie-efficiëntie

  Het streven naar energie-efficiëntie houdt nooit op, zeker niet in een fabriek met machines die na verloop van tijd minder efficiënt worden. In HVAC-systemen waar lekken, schade en corrosie de efficiëntie verminderen en waar gedistribueerde stroom van uw plaatselijke nutsbedrijven problemen met de stroomkwaliteit kan veroorzaken, kunnen deze zaken de algehele energie-efficiëntie van een fabriek beïnvloeden, om nog maar te zwijgen van de winst. Om u te helpen bij uw streven naar een energie-efficiënte Fluke heeft de instrumenten om u op weg te helpen.

  Bekijk aanbod

  Fluke kerngereedschap voor hernieuwbare energie en energiebeheer bij RS

  Fluke IRR1-SOL Irradiantiemeter

  Fluke IRR1-SOL Irradiantiemeter

  Of het nu gaat om het meten, installeren, onderhouden of controleren van de prestaties van zonnepanelen of fotovoltaïsche systemen, de Fluke Irradiantiemeter biedt alles wat nodig is in één handig instrument.

  Bekijk hier

  Fluke 393 FC-klemmenmeter

  Fluke 393 FC-klemmenmeter

  De Fluke 393 FC-klemmenmeter is het juiste instrument om metingen uit te voeren in hoogspanningsgelijkstroomomgevingen, zoals bij zonnepanelen en onderbrekingsvrije voedingen.

  Koop nu

  Fluke 1664 FC multifunctionele tester

  Fluke 1664 FC multifunctionele tester

  Met de 1664 FC heeft u veel testvermogen in handen om snel en efficiënt te testen volgens alle lokale voorschriften, apparaten te beschermen en testresultaten in realtime te delen via uw smartphone.

  Bekijk aanbod

  Fluke 87V MAX industriële multimeter

  Fluke 87V MAX industriële multimeter

  De Fluke 87V MAX industriële multimeter is de voorkeursoplossing voor probleemoplossing voor professionele technici over de hele wereld en biedt de functies die u nodig hebt om elektrische systemen te probleemzoeken en te repareren.

  Bekijk aanbod

  Fluke Ti480 PRO Infrared Camera

  Fluke Ti480 PRO infraroodcamera

  De Fluke Ti480 PRO infraroodcamera is ontworpen voor gebruik in de zwaarste industrieën, met een verhoogde resolutie en thermische gevoeligheid om er zeker van te zijn dat u meteen nauwkeurige resultaten krijgt.

  Bekijk hier

  Fluke 1555 FC isolatietester

  Fluke 1555 FC isolatietester

  De Fluke 1555 isolatieweerstandstester biedt digitale isolatietests tot 10 kV en is daarmee ideaal voor het testen van hoogspanningsapparatuur zoals schakelapparatuur, motoren, generatoren en kabels.

  Bekijk aanbod

  Fluke 1777 Power Quality Analyser

  Fluke 1777 Power Quality Analyser

  Met de Fluke 1777 mist u nooit meer een kritieke stroomkwaliteit-gebeurtenis - van snelle transiënten tot 8 kV, harmonischen tot 30 kHz, dips en swells, evenals spannings-, stroom- en vermogensmetingen.

  Bekijk hier

  Design Spark

  Fluke - Design Spark

  De zonne-energie-industrie ontwikkelt zich snel en is een belangrijke component geworden in de mix van hernieuwbare energiebronnen. In deze Ask the Expert praten we met Fluke om meer te weten te komen over de producten die worden gebruikt in de zonne-energie-industrie. Als het gaat om installatie, testen en veiligheid, kunt u erop vertrouwen dat Fluke de producten heeft die een ingenieur nodig heeft.

  wind farm against sunset