Onlangs gezocht
  Hand die een meetapparatuur vasthoudt

  Test- & meetapparatuur

  Bij RS weten we precies, dat als het gaat om test- en meetapparatuur, kwaliteit en precisie cruciaal zijn. Een goed gekozen test- en meetinstrument kan niet alleen de prestaties van uw bedrijf optimaliseren, maar kan u ook helpen bij het ontwikkelen van de beste productieoplossingen in de snel veranderende wereld van de industrie 4.0. Test- en meetapparatuur spelen ook een sleutelrol in de preventieve en voorspellende onderhoudsprocessen, waarvoor nauwkeurige, betrouwbare en valide meetinstrumenten nodig zijn. Ontdek ons brede aanbod van marktleidende leveranciers en profiteer van onze flexibele leveringsvoorwaarden om de producten te krijgen die u nodig hebt, wanneer u ze nodig hebt!

  IDM98IV draagbare multimeter

  IDM98IV draagbare multimeter

  RS PRO true-RMS multimeter met lage impedantie modus en alle essentiële functies om hem perfect te maken voor industriële troubleshooting.

  Kijk nu

  RS PRO Nabijheidstester

  RS PRO Nabijheidstester

  Ontworpen voor het testen van 3/4 draad DC inductieve, capacitieve, foto-elektrische of ultrasone naderingsschakelaars.

  Kijk nu

  Schuifmaten

  Schuifmaten

  Voor het nauwkeurig meten van kleine afstanden, van o.a. RS PRO en Mitutoyo.

  Kijk nu

  FLIR E8-XT Wifi

  FLIR E8-XT Wifi

  Ideaal voor het diagnosticeren van elektrische en mechanische problemen, met grote 320 x 240 sensor voor het vastleggen van details.

  Kijk nu

  VI13800 Spanningstester

  VI13800 Spanningstester

  Testen op gelijk- en wisselspanning tot 600 V, automatische AC/DC-detectie en volledige spanningsindicatiefunctie zonder batterijen.

  Kijk nu

  Oscilloscopen

  Oscilloscopen

  Gebruikt voor het opvangen, verwerken, weergeven en analyseren van de golfvorm en de bandbreedte van elektronische signalen.

  Bekijk assortiment