Log in / Registreer om gebruik te maken van uw voordelen
Onlangs gezocht
  Elektronische & elektromechanische componenten

  Elektronische & elektromechanische componenten

  Wanneer u machines bouwt, gebruikt u vaak een combinatie van elektronica, elektrische en automatiseringscomponenten om een uniek eindproduct te creëren. Wij begrijpen dat u snel en gemakkelijk toegang moet hebben tot een verscheidenheid aan producten om uw werk gemakkelijker te maken.

  Daarom bieden wij een breed assortiment onderdelen voor al deze technologieën. Wanneer u bouwt, gebruikt u vaak een combinatie van elektronica, elektrische en automatiseringscomponenten om een uniek eindproduct te creëren. Wij begrijpen dat u snel en gemakkelijk toegang moet hebben tot een verscheidenheid aan producten om uw werk gemakkelijker te maken.

  Wij bieden een breed assortiment onderdelen aan voor al deze technologieën - voor elektronica en elektromechanica hebben wij bijvoorbeeld meer dan 300.000 onderdelen op printplaatniveau, waaronder halfgeleiders, passieven, opto-elektronica en relais, plus nog veel meer. Bouw uw machines efficiënter met RS!

  Power Transistors

  Power Transistors

  De hoogrendement PD85004 RF-vermogenstransistoren van STMicroelectronics zijn ontworpen voor breedbandtoepassingen met een hoge versterking.

  Bekijk assortiment