Onlangs gezocht
  Voedselproductie digitaliseren met ABB

  Voedselproductie digitaliseren met ABB

  ABB's cloudgebaseerde oplossing voor energie-efficiëntie

  Ontdek hoe de geavanceerde technologieën van ABB een revolutie teweeg hebben gebracht bij Hermes International, een toonaangevende voedselproducent gevestigd in Kroatië. Door het implementeren van ABB Ability™ Electrical Distribution Control System (EDCS) en Ekip UP digitale eenheden, bereikte Hermes International opmerkelijke verbeteringen in efficiëntie en kostenreductie.

  De uitdaging

  Hermes International werd geconfronteerd met belangrijke uitdagingen die voedingsmiddelenproducenten gemeen hebben, waaronder het risico van procesonderbrekingen die leiden tot kostbare productiestilstand, voedselverspilling en kwaliteitsproblemen. Het beheren van procescondities zoals veiligheid, hygiëne en temperatuur was van cruciaal belang om onnodige kosten te vermijden en de productkwaliteit te waarborgen.

  De oplossing

  De innovatieve oplossing van ABB voorzag Hermes International van verbeterde betrouwbaarheid, efficiëntie en milieuduurzaamheid. Door de integratie van ABB Ability™ EDCS en Ekip UP technologieën kon Hermes het energieverbruik optimaliseren, de productieprocessen verbeteren en de algemene operationele controle verbeteren. Deze oplossingen maakten real-time bewaking, rapportage en alarmering mogelijk, waardoor proactief beheer van energiebronnen en productieparameters mogelijk werd.

  De resultaten

  De implementatie van ABB technologieën heeft Hermes International aanzienlijke voordelen opgeleverd, waaronder verbeterde betrouwbaarheid en efficiëntie in productieprocessen, lagere emissies en verbeterde productkwaliteit. De integratie van Ekip UP maakte het mogelijk om stroompieken te besparen, wat leidde tot aanzienlijke energiebesparingen en een lagere CO2-uitstoot. Bovendien stelden de digitale oplossingen van ABB Hermes in staat om productieprocessen aan te passen en toegang te krijgen tot uitgebreide analyses voor verdere productiviteitsverbeteringen en kostenreductie. Deze succesvolle implementatie vormde een mijlpaal als het eerste ABB-project in zijn soort in de Kroatische voedingsmiddelenindustrie en toonde de doeltreffendheid en het aanpassingsvermogen van de oplossingen van ABB aan bij het optimaliseren van de activiteiten en het bevorderen van de bedrijfscontinuïteit. ©ABB 2020. Alle rechten voorbehouden.