Fluke

Koop Fluke

Fluke houdt uw wereld draaiende

Sinds de oprichting door John Fluke Sr in 1948 heeft FLUKE geholpen een unieke technologiemarkt te definiëren en te ontwikkelen, door het bieden van test- en meetoplossingen die zijn uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de productie- en dienstensector. Van industriële elektronische installatie, onderhoud en service tot precisiemetingen en kwaliteitscontrole: Fluke-instrumenten helpen het bedrijfsleven en de industrie wereldwijd op de been te houden.

Uitgelichte producten

digitale multimeter

FLUKE digitale multimeter

  • Veiligheid, kwaliteit en prestaties: drie woorden die de voordelen samenvatten van het uitgebreide assortiment digitale multimeters van Fluke.
  • Ontworpen om u te helpen uw werk sneller, efficiënter en met grotere nauwkeurigheid te doen. Er is een model voor elk budget en elke toepassing.
  • U kunt kiezen uit handheld troubleshooters of ultra-slimme instrumenten vol met functies, waaronder de mogelijkheid om gegevens te loggen en te communiceren via Fluke Connect™

Fluke Handheld warmtebeeldcamera's

Warmtebeeldcamera
  • Met de thermische camera's van Fluke kunt u makkelijk problemen opsporen.
  • Fluke biedt infraroodcamera's voor een breed scala aan toepassingen.
  • Ontworpen voor dagelijks gebruik, in de zwaarste industriële omgevingen.
  • Ideaal voor preventief onderhoud en elektrische inspectie.
  • Fluke Connect® -compatibel - ideaal voor het delen van gegevens.

Fluke TiS75+ en TiS55+ warmtebeeldcamera's

Zet uw plan voor proactief onderhoud om in de praktijk. De Fluke TiS75+ biedt functies waarmee u vrijwel alles wat u in het veld tegenkomt kunt aanpakken. Analyseer de beelden van uw machines, diagnosticeer problemen en voorkom storingen.

Elektrische testers/stroomtangen

Stroomtangen, tweepolige testers, isolatietesters, installatie- en aardingstesters. T6 en 37x stroomtangen met contactloze spanningsmeting.

Klemmeter

Procesgereedschap

Reeks middelen voor probleemoplossing/kalibratie, lus-, enkelvoudige en multifunctionele testers, inclusief druk. ATEX-gecertificeerde serie beschikbaar.

Proceskalibrering

Energie en vermogen

Uitgebreide oplossingen voor analyse van netvoedingskwaliteit en energiemeting. Inclusief de 1736/1738 vermogen- en energieloggers.

Energie en vermogen

Fluke netwerk

De LinkIQ kabel- en netwerktester van Fluke Networks is de testoplossing om de kabelprestaties tot 10 Gb/s te verifiëren en problemen op te lossen.

Netwerk tester
Categorieën voor Fluke:

Test & Measurement (1040)

Pneumatics & Hydraulics (43)

Hand Tools (12)

Power Tools, Soldering & Welding (10)

Enclosures & Server Racks (6)

Batteries & Chargers (5)

Connectors (3)

Site Safety (2)

Access, Storage & Material Handling (1)

Recent gezocht
Veelgestelde vragen
Hulp nodig?
Bel onze customer service op nummer:
02 528 07 70