Tektronix and Keithley

Tektronix en Keithley. Gebouwd door ingenieurs. Voor ingenieurs.

Tektronix en Keithley bieden een complete lijn tafelinstrumenten en accessoires, waaronder oscilloscopen, digitale multimeters, voedingen, bronmeeteenheden, signaalgeneratoren, software, gespecialiseerde en universele sondes… en meer. Wat uw toepassing ook is, we hebben de producten om uw werkbank uit te rustenen de expertise om u te helpen uw klus te klaren - snel en efficiënt.

Uitgelichte producten

3-Serie MDO

3-Serie MDO tafeloscilloscopen- de nieuwe standaard

  • SPECIALE AANBIEDING - KRIJG HET BESTE ... VOOR MINDER! Koop nu en krijg GRATIS opties, plus GRATIS bandbreedte upgrades (besparingen tot 69%)
  • Unieke kenmerken zijn onder meer passieve sondes van 1 GHz (modellen van 1 GHz); ingebouwde spectrumanalysator (alle modellen) voor superieure RF-testprestaties
  • Visualiseer meer signaal met een 11,6-inch HD (1920x1080) capacitief aanraakscherm, de grootste in zijn klasse: maximaal 4 ingangen en 16 optionele digitale kanalen

TBS2000B-serie - zie meer, meet meer

TBS2000B Serie
  • Identificeer afwijkingen sneller, het 9 "WVGA-scherm toont 50% meer signaal
  • 5M recordlengte en 2 GS/s om uw ontwerpen sneller te debuggen
  • Nieuwe bedieningselementen en met zoomfunctie voor meer signaaldetails
  • Ingebouwd lesmateriaal om het aanleren van basisconcepten te vereenvoudigen
  • De TekVPI™ tasterinterface vereenvoudigt meetopstellingen

Tektronix TBS1000C, TBS2000B en 3-serie MDO-scopes - de perfecte keuze voor elektronisch ontwerp en onderwijs

Een veelzijdig portfolio met nieuwe functies en opties, waaronder een nieuw ontwerp voor minder ruis, betere signaalintegriteit en verbeterde meetnauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Bekijk de video voor de belangrijkste kenmerken van de TBS1000C, TBS2000B en 3-serie MDO

TBS1000C Serie - compact ontwerp

De perfecte keuze voor onderwijs en embedded design, met geïntegreerde laboefeningen en stap-voor-stap instructies. Compact, licht, met 5 jaar garantie.

Nieuwe TBS1000C Serie

Nieuwste grafische touchscreen Keithley DMM's

Volledig programmeerbare DMM's/dataloggers met snellere acquisitie, tijdelijke vastlegging, datavisualisatie, analyse en cloudconnectiviteit.

DMM6500, DMM7510, DAQ6510

Prestatie-AFG's met gepatenteerde technologie

Beste prestaties in zijn klasse. Moderne, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface, ingebouwde golfvormgenerator met gepatenteerde golfvormbewaking.

AFG31000, AFG1000

Nieuwste grafische touchscreen Keithley SMU's

Touch, Test, Invent®-technologie - combineert DMM, voeding, stroombron, elektronische belasting en pulsgenerator in één compact instrument.

2400 serie grafische SMU