Breed assortiment, allround bescherming

RS Components levert u snel en betrouwbaar producten voor alle beveiligingsgebieden. Ons portfolio omvat producten voor persoonlijke bescherming, bedrijfsveiligheid en elektrische- en machineveiligheid van bekende fabrikanten. Elk bedrijf moet procedures en maatregelen voorzien om de veiligheid op het werk te waarborgen.

Machineveiligheid

Machineveiligheid, bereid u voor op de toekomst

Machineveiligheid is de basis voor een veilige samenwerking tussen mens en machine. Het is belangrijk om het veiligheidsniveau hoog te houden en geen nieuwe updates te missen. Moderne beveiligingstechnologieën maken uw systemen klaar voor de toekomst. Het doel is om het veiligheidsniveau dermate te verhogen dat het uw productiviteit vergroot.

Machineveiligheidsboek

Veiligheidsgerelateerde controlesystemen

Krijg een uitgebreid overzicht van regelgeving, normen en de implementatie van controlesystemen.

Naar Rockwell Safebook >
SICK S300 laserscanner

SICK S300 laserscanner

Compacte scanners, eenvoudig te integreren in elk machineontwerp.Kan worden gebruikt voor het bewaken van meerdere zones.

Naar aanbod >

Onze leveranciers voor machineveiligheid

Persoonlijke bescherming

Persoonlijke beschermingsmiddelen - van top tot teen

Veiligheid op de werkplek door middel van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) is een centrale taak. Van reflecterende kleding, bescherming van luchtwegen of valbescherming om vallen te voorkomen, bij RS Components vindt u een uitgebreid assortiment producten van gerenommeerde fabrikanten voor elke werkomgeving. Voor ons PBM-portfolio hechten we bijzonder belang aan: design, innovatieve materialen, draagcomfort, de mogelijkheid om de PBM modulair uit te breiden. U kunt er zeker van zijn dat de huidige normen en wettelijke richtlijnen voor alle beschermingszones worden nageleefd.

Onze leveranciers van persoonlijke beschermingsmiddelen

Veiligheid op de werkplek

Algemene bedrijfsveiligheid - eenvoudige oplossingen met groot effect

Geen enkel bedrijf kan zich ongeplande stilstand veroorloven. Het is dus zaak te investeren in preventieve maatregelen en bronnen van gevaar zoveel mogelijk weg te nemen.RS biedt alles wat u nodig heeft om te markeren, te beveiligen en te beschermen, van paaltjes tot afzetlint en TÜV-gecertificeerde stootbescherming. Ontdek het hele assortiment!

Onze leveranciers voor bedrijfsveiligheid