Banner

Het hoofd en gezicht zijn het meest kwetsbaar als er iets naar beneden valt, dus het is van vitaal belang dat ze worden beschermd. Van veiligheidshelmen, stootpetten en vizieren; tot veiligheidsbrillen en lashelmen; we hebben een breed scala aan merken, stijlen en kleuren om uit te kiezen.

Benodigdheden voor hoofd- & oogbescherming

MSA Safety veiligheidshelm

Ontworpen door experts, biedt comfort, heeft universele clips voor een koplamp en maximaliseert de luchtstroom voor optimale koeling.

Bekijk assortiment

Veiligheidshelmen

Draagt u een veiligheidshelm die aan alle belangrijke veiligheidsvoorschriften voldoet? Kies uit een ruim aanbod van toonaangevende merken.

Bekijk assortiment

Accessoires voor helmen

Accessoires die u volledige bescherming bieden. Een breed aanbod, compatibel met standaard en gespecialiseerde veiligheidshelmen.

Bekijk assortiment

PBM combinatiekit

Kies voor een kit producten die meerdere kwetsbare delen van het lichaam beschermen.

Bekijk assortiment

RS PRO Stootpetten

Lichtgewicht pet met verstelbare riem en ABS-gedeelte biedt bescherming tegen kleine hoofdschaafwonden, stoten en snijwonden.

Bekijk assortiment

Gezichtsschermen

De doorzichtige gelaatsschermen passen op alle hoofdmaten dankzij de elastische hoofdband met ingebouwde schuimstrip die meer comfort biedt.

Bekijk assortiment

Bolle accessoires voor brillen

Brillenaccessoires van Bolle omvatten een breed scala aan producten zoals lensreinigingssets, brillenkoorden, opbergzakjes en meer.

Bekijk assortiment

Uvex anti-condensbril

Licht en compact, modern en sportief design, anti-condens, krasbestendig en groot draagcomfort. Met Uvex zit u goed.

Bekijk assortiment

3M veiligheidsbril

Biedt een panoramisch zichtveld van 180° en krasbestendige lens; beschermt de werknemer tegen opspattende vloeistoffen, vuil en gassen.

Bekijk assortiment

RS PRO UV veiligheidsbril

Ontworpen met een stevig frame en moderne uitstraling. Biedt bescherming bij extreme temperaturen en ultraviolette straling.

Bekijk assortiment

Bifocale veiligheidsbrillen

Bifocale veiligheidsbrillen waarmee men zowel ver als dichtbij kan zien met verschillende sterktes.

Bekijk assortiment

Rode laserversterkingsbril

Deze bril verbetert de zichtbaarheid van laserprojecties in felle lichtomstandigheden. Alleen te gebruiken met lasers van klasse 2 en 2M.

Bekijk assortiment

Ruimzicht-lasbrillen

Beschermen uw ogen tijdens het lassen tegen vonken, vuil, ultraviolet- en infrarood licht.

Bekijk assortiment

Lasbrillen

Bescherm uw ogen tegen vlamboogverbrandingen, ook wel bekend als "lasflits" of "boogoog", wanneer u lasapparatuur gebruikt.

Bekijk assortiment

Lasmaskers

Lashelmen met verschillende opties zoals: motoraangedreven ademhalingstoestel en lasfilter, biedt bescherming voor zwaar laswerk.

Bekijk assortiment

Accessoires voor lasmaskers

Lasmaskers hebben veel te verduren bij het uitvoeren van lastaken. Zorg dat u de onderdelen van het masker tijdig vervangt.

Bekijk assortiment