Banner

Welke brand- en beveiligingssystemen u ook onderhoudt, wij zijn er om u te helpen. We hebben de onderdelen die u nodig heeft voor reparaties en uitbreidingen, plus complete systemen voor kleinere installaties. Of het nu gaat om rookmelders en brandblussers of CCTV, alarmsensoren, toegangscontrolesystemen, sloten en kluizen, wij kunnen u helpen uw gebouwen en personeel te beschermen. Ons assortiment omvat vertrouwde merken zoals ABUS, Codelock, Fireblitz, Firehawk, Master Lock en RS PRO.

Hoogtepunten op het gebied van brandveiligheid en beveiligingssystemen

Brandmelders

Een selectie van brandalarmmelders van een aantal populaire merken met een keuze aan configuraties.

Bekijk assortiment

Toegangscontrolesystemen

Een reeks toegangscontrolesystemen van ABUS, HAVR, Hoyles, Panasonic, RS PRO en TDSi. Alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan.

Bekijk assortiment

ABUS bewakingscamera's

Realtime bewaking van ABUS in een bepaald gebied. De beelden worden ook opgenomen in een online of offline systeem om later te bekijken.

Bekijk assortiment

Sleutelkasten

Deze kasten worden beveiligd met sleutel, cijferslot of digitaal toegangsslot. Met een capaciteit van 20 tot 300 sleutels.

Bekijk assortiment

PIR sensoren

Deze sensoren bieden sabotagebestendigheid en microgolfdetectie, om u te helpen bij uw beveiligingsbehoeften.

Bekijk assortiment

Apollo rookmelders

Ruime keuze aan sensortypes en -formaten om aan specifieke vereisten te voldoen, van een aantal toonaangevende merken, zoals Apollo.

Bekijk assortiment

Camerasystemen

Mogelijkheden voor binnen/buiten, een keuze uit cameratypes/-hoeveelheden plus opnamegrootte en -formaat op de harde schijf.

Bekijk assortiment

Magnetische deursloten

Biedt tot 5500N houdkracht, met rechthoekige en ronde magneten en een keuze aan voedingsspanningen voor verschillende toepassingen.

Bekijk assortiment

No Climb rookmeldertesters

Deze testers en complete kits van No Climb helpen u ervoor te zorgen dat uw rookmelders veilig werken.

Bekijk assortiment

Kluizen

Ons aanbod van vertrouwde merken biedt een keuze aan slottypes, capaciteit, brand- en waterbescherming om kritieke items veilig te houden.

Bekijk assortiment

Brandblussers

Ons assortiment biedt veiligheidsoplossingen voor alle werkomgevingen, met een keuze aan materialen, volumes en brandklassen.

Bekijk assortiment

RS PRO deur- & raamsensoren

Een uitgebreid assortiment sensoren met een ruime keuze aan formaten, activeringstypes en opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bekijk assortiment

RS PRO deurbouten

Hoge sterkte bouten die uitstekende basisbeveiliging bieden voor toegangspunten. Met keuze uit verschillende maten en materialen.

Bekijk assortiment

Alarmen

Ontworpen om te waarschuwen bij gevaar, bv bij het ontgrendelen van een nooduitgang.

Bekijk assortiment

Brady hangsloten

Heavy duty hangsloten van Brady met een grote keuze aan maten, materialen en sluitmechanismes.

Bekijk assortiment

Sloten & bouten

Zorg ervoor dat gebouwen, kamers en eigendommen veilig zijn; RS heeft een breed scala aan soorten, stijlen en materialen.

Bekijk assortiment