Banner

Kies uit isolatie-, aardings- en RCD-testers en draagbare apparaattesters. Voer veilig elektrisch onderhoud uit met beschermende maatregelen met behulp van vergrendelingskits, spanningstesters en testunits, evenals thermische camera's om te voorkomen dat u te dicht bij onder spanning staande onderdelen komt. Wij leveren instrumenten van toonaangevende merken zoals FLIR, Fluke, Martindale, Megger, Seaward, plus RS PRO. En onthoud, wij kunnen uw nieuwe tester vóór verzending kalibreren om nauwkeurigheid van uw metingen te garanderen.

Highlights op gebied van electrische veiligheid

T6-1000 PRO spanningstester

Fluke's T6-1000 PRO meet spanning van 1000 Vac en stroom van 200 Aac, via de vork zonder contact te maken.

Kijk nu

Vergrendelingskit

Met deze Martindale-set kunnen isolatieprocedures veilig worden uitgevoerd, met 8 verschillende vergrendelingen voor eenvoudige montage.

Kijk nu

Megger isolatietesters

De MIT400/2-serie is speciaal gebouwd voor elektrische en industriële toepassingen, kabel- en motortesten en nog veel meer.

Bekijk assortiment

Gossen Metrawatt PAT testers

Biedt een reeks elektrische veiligheidstests en kits om bijna elk apparaat op de werkplek te kunnen testen.

Kijk nu

RS PRO aardingsweerstandtester

Ontworpen voor het meten van de aarding die wordt gebruikt in elektrische apparatuur en voor het meten van aardingsweerstand.

Kijk nu

FLIR thermische camera

Onderzoek storingen veilig. Met deze compacte camera kunt u elektrische problemen oplossen zonder in de buurt te komen van de circuits.

Kijk nu

Contactdoostesters

Handheld-apparaat om snel te controleren of een stopcontact werkt en of het stopcontact het vermogen levert dat wordt verwacht.

Kijk nu

RS PRO lockout hanger

Lockout hanger gemaakt van hard PVC, geleverd met een nylon band voor eenvoudige bevestiging.

Kijk nu

Spanningstesters

Draagbare apparaten met twee polen die de gebruiker onmiddellijk een duidelijke indicatie geeft of een circuit onder spanning staat of niet.

Kijk nu

PAT testers

Van de eenvoudigste en gemakkelijkst te gebruiken tot hoogvolume testers met volledige capaciteit, ons assortiment heeft het.

Bekijk assortiment

Lockouts

Zorg ervoor dat elektrische circuits of kleppen veilig zijn afgesloten met ons uitgebreide assortiment van merken als Brady en RS PRO.

Bekijk assortiment

Proefeenheden & kits

Controleer de werking van uw spanningsindicatoren met een proefeenheid. Ook geleverd in kits met spanningsindicatoren en vergrendelingen.

Bekijk assortiment

Multifunctionele testers

Met alle functies die nodig zijn voor het testen van vaste bedrading in één apparaat, van merken als Fluke, Martindale, Megger en RS PRO.

Bekijk assortiment

PAT accessoires

Labels, scanners, printers, adapterkabels en software om uw PAT-testroutines zonder problemen mogelijk te maken.

Bekijk assortiment

Lus- & RCD testers

Ons assortiment combineert aardlusimpedantie en RCD-testen in een enkel apparaat en omvat instrumenten van Megger en RS PRO.

Bekijk assortiment

Isolatietesters

Ideaal voor het identificeren van problemen met elektrische isolatie voordat ze leiden tot letsel of uitval van apparatuur.

Bekijk assortiment