Testen & Meten
Elektrisch
Elektronica

Proces

Een slechte stroomkwaliteit heeft een negatieve invloed op elk systeem dat het aanraakt. Het identificeren van energieverspilling zal u geld besparen. Daarom hebben we professionele apparaten die u helpen bij het begrijpen en interpreteren van energiekwaliteitskwesties zoals spanningsdips en spanningspieken, transiënten, onbalans of harmonischen. Met de juiste temperatuursensoren kunt u er ook voor zorgen dat u uw productie draaiende houdt.

Essentiële producten in uw werkgebied

Klanten bestelden ook

Product categorieën

De volgende zijn de belangrijkste categorieën van meetinstrumenten die essentieel zijn voor uw werk

Onze partners

Wij werken nauw samen met de vooraanstaande merken in de markt. Daarom bieden wij u altijd de nieuwste innovaties.


Benut al uw capaciteiten met DesignSparkWaar uw inspiratie werkelijkheid wordt, bij DesignSpark vindt u het laatste technologische nieuws, een interactieve community en veel leuke projectideeën om u geïnspireerd te houden. Als Innovatie de sleutel tot succes is, gebruik het dan om uw creatieve talenten te ontsluiten met DesignSpark. (ENG)

Testen van oplaadstations voor voertuigen?

De verschuiving naar groene energie is voortdurend in het nieuws en met name rond elektrische voertuigen (EV), waarbij nieuwe modellen op de markt komen, wat ook betekent dat er behoefte is aan een groeiende infrastructuur van oplaadpunten.

Lees verder

Meet spanningen zonder testkabels

Het uitvoeren van spannings- en stroommetingen is niet alleen tijdrovend, maar brengt ook een potentieel veiligheidsrisico met zich mee bij stroomkringen onder spanning.

Lees verder

In tien stappen naar succesvolle energiemonitoring 

De tien essentiële stappen die u moet overwegen en volgen om ervoor te zorgen dat u het energieverbruik met succes bewaakt en documenteert.

Lees verder